Server Files 65-250 Rina Projesı Files 2025 Tasarım

• Konuyu açan Konuyu açan BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 146
  • Gösterim Gösterim 12K
Yeni Yapılan Gamesource Ve CientSourceyıde Sizinle Paylaşmak İstedım Tekrarda Ancak Musaıt Olabıldım Arkadaşlar Kusuruma bakmayın Bu Yasadıgınız Buıld Sorunu Ile Tekrar Bir Günceleme Getirerek Bir Takım Yenılıkler Sagladım

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Lütfen Bunları İndirın Ve Buıld Alın hem gamesource ve clıentsource olarak iyi forumlar Sorun yasıyan olursa bana ozelden bıldırsın yasıyacagınıza dusunmuyorum güle güle kullanın
( Elinize saglik )
Degerli dostlar merhabalar bu linki ben acamiyorum , hala elinde olan varmidir acaba tesekkur ederim .

( Elinize saglik )
Degerli dostlar merhabalar bu linki ben acamiyorum , hala elinde olan varmidir acaba tesekkur ederim .
Link ölmüş malesef. Upload sitelerinin belli bir ömrü var. İndirilmediği zaman otomatik siliniyor.
İstek konusu açabilirsin. Yada ilgili mesajdaki üyeye özel mesaj gönderebilirsin. Belki elinde hala vardır dosyalar.

Link ölmüş malesef. Upload sitelerinin belli bir ömrü var. İndirilmediği zaman otomatik siliniyor.
İstek konusu açabilirsin. Yada ilgili mesajdaki üyeye özel mesaj gönderebilirsin. Belki elinde hala vardır dosyalar.
Tesekkurler ayni surumde vdi indirdim onunla kurarim diye dusunuyorum dosya icindeki bsd hatali gibi geldi , 104-105 fileste packet hatasi vardi , acaba bu 65-250 de fixlendimi

Tesekkurler ayni surumde vdi indirdim onunla kurarim diye dusunuyorum dosya icindeki bsd hatali gibi geldi , 104-105 fileste packet hatasi vardi , acaba bu 65-250 de fixlendimi
hiç bilmiyorum valla.
Bsd sürümü aynıysa olur muhtemelen, lib hatası çıkabilir onuda verdiği hatadaki libi atar çözersin. Sürüm aynı olduğu sürece hangisini kurduğunun önemi yok.

Öncelik olarak teşekür ederim memlekette olmadıgımdan ötürü ne yazıkki link güncelemesi saglıyamıyorum hangi konuda sorun yaşıyorsunuz hangi hatada lib hatası alıyorsunuz bilmiyorum fakat files yedegimde mevcut olmak üzere bir çok günceleme saglandı elbette forumda indiren arkadaşlar vardır ila tekrar link güncelemesi rapor halinde adminlere iletirlerse aktif olacaktır link güncelemesi saglanmadıgı taktirde paylaşmıs oldugum tüm paylasımları tekrar aktif ederek konuyu rapor halinde günceliyecegim ve gelmem baya uzun sürecegi için ilgi gosteren arkadaslara gün vermek istemiyorum ilginiz için teşekür ederim saygılarımla.

Öncelik olarak teşekür ederim memlekette olmadıgımdan ötürü ne yazıkki link güncelemesi saglıyamıyorum hangi konuda sorun yaşıyorsunuz hangi hatada lib hatası alıyorsunuz bilmiyorum fakat files yedegimde mevcut olmak üzere bir çok günceleme saglandı elbette forumda indiren arkadaşlar vardır ila tekrar link güncelemesi rapor halinde adminlere iletirlerse aktif olacaktır link güncelemesi saglanmadıgı taktirde paylaşmıs oldugum tüm paylasımları tekrar aktif ederek konuyu rapor halinde günceliyecegim ve gelmem baya uzun sürecegi için ilgi gosteren arkadaslara gün vermek istemiyorum ilginiz için teşekür ederim saygılarımla.
Cevabiniz icin ben tesekkur ederim farkli bir ova yi kurdum kendim garanti olsun diye tekrar yedekleri attim , Gensettings.py icinde direk ip degisip 666 yapacaktim ama siz onlara # koymussunuz , vardir bir bildiginiz dedim korktum ellemedim . Serverinfo icinden degisecegim degil mi ?

Geri