A arda896 Üye Üye Mesaj 26 Beğeni 2 Puan 791 Ticaret Puanı 0 Bugün: 19:20 #1 64 bit altyapı sağlam files varmı malum 32 bit files max 4gb ram ile çalışıyor
Kaptan Yosun Co-Co Admin Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.517 Çözümler 55 Beğeni 2.689 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 19 dakika önce #2 Kaç bin oyuncunuz var ki 4gb ram yetmedi?
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.841 Çözümler 241 Beğeni 7.261 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 3 dakika önce #3 bu mainline Konu '64 Bit Directx9 Temiz Server Files' 26 Ağustos 2025 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Konu devden Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. 'tan alıntıdır. Yazısını değiştirmeden paylaşıyorum ingilizcesi olmayan çeviriye koysun. 64 bit için iyi bir başlangıç. Hello everyone, I’ve recently decided to start developing a set of clean, modernized files that are: Easy to use Have no external dependencies Work out-of-the-box with CMake For the base, I used the sources and client originally released by Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. , and I’ve made several adjustments to... bide n2play var o da geliştirebilir misin bilemedim. başka 64 bit files yok zaten.
bu mainline Konu '64 Bit Directx9 Temiz Server Files' 26 Ağustos 2025 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Konu devden Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. 'tan alıntıdır. Yazısını değiştirmeden paylaşıyorum ingilizcesi olmayan çeviriye koysun. 64 bit için iyi bir başlangıç. Hello everyone, I’ve recently decided to start developing a set of clean, modernized files that are: Easy to use Have no external dependencies Work out-of-the-box with CMake For the base, I used the sources and client originally released by Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. , and I’ve made several adjustments to... bide n2play var o da geliştirebilir misin bilemedim. başka 64 bit files yok zaten.