Öneri 1-99 Hard sunucu için offline önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 231
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar hali hazırda ıkarus v2 kullanıyorum fakat pazar başlıkları yok, ticaret camını kullanmayacağım pazar başlıklarının olmaması kötü oldu, nasıl yapılır onuda bilmiyorum. Ikarus v1 e geçmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir hard 1-99 sunucu için offline önerileriniz ne olur ?

Ikarus v2'de aslında pazar başlıklarını açmak için bir bölüm var, yanlış hatırlamıyorsam pack tarafında olması lazım makro olarak eklemişti o şekilde aktif edilebiliyordu, tahmin ediyorum biraz kurcalarsanız bulursunuz.

Ikarus v2'de aslında pazar başlıklarını açmak için bir bölüm var, yanlış hatırlamıyorsam pack tarafında olması lazım makro olarak eklemişti o şekilde aktif edilebiliyordu, tahmin ediyorum biraz kurcalarsanız bulursunuz.
ben bulamadım ya müsait bir vaktinizde bakabilirmisiniz

pazar başlıgı için değil görsel olarak uilerin çerçeve rengi falan değiştiriyor :S
Hiç yoksa, İmagepointer'ı V1'e bakarak kendin oluşturabilirsin. Entity'si var mı incelemedim V2'yi ama V1'de entity yok tamamen görsel resimden ibaret görünüm.

root/uiikashop.py

Bul;

ENABLE_DEFAULT_UI_BOARD = 1

Değiştir;

ENABLE_DEFAULT_UI_BOARD = 0
Gui tasarim rengini değiştiriyor bu makro hocam. Kodlarda pazar başlığı için fonksiyon belirtilmemiş bende bunu yapmaya calisiyorum yeni fonksiyon güncellemesi yapıcam normal pazardaki kodlardan alıp.

Geri