Yardım 0 Damage Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan cptridvann
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 32
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

cptridvann

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Razuning V5 kullanıyorum ve Özellik Veren BP, Biyolog Sistemi, Mob Drop Info ekledim, hiçbir sorun yok bunlarda ve hepsini düzgünce ekledim. Fakat garip bir sorun yaşıyorum, bazen mob'lara ya da metinlere hiç vuramıyorum, yani canları hiç azalmıyor, karakter vuruyor ama canı hiç inmiyor ve kaç vurduğum da gözükmüyor ama onlar bana vurmaya devam ediyor. Böyle olunca yeni karakter açıp deniyorum, yeni karakter açtığımda bazen aynı şekilde o karakter de hiç vurmuyor, sonra bir daha karakter açıyorum o karakter vuruyor mesela, o karakter vurunca diğer tüm karakterler de vurmaya başlıyor, yani gm karakterimin vuruşları da işlemeye ve damage vermeye başlıyor. Bu arada vurmuyor dediğim animasyon olarak vs bir sorun değil, karakter kılıç sallıyor ama sarı yazıyla kaç vurduğum gözükmüyor, /weak yazıp canını sıfırlasam bile ne attığım skill işliyor ne de kılıç vurmuyor, metin patlamıyor, slot ölmüyor.

Tüm syserr'leri kontrol ettim fakat ne core'larda ne de oyunun kendisi herhangi bir syserr vermiyor, test server 0. Sorun ne olabilir acaba? bilen varsa çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Bende razuv5 kullanırken aynı sorunu yaşıyordum ve karakter atınca düzeliyordu ama sebebi neydi bulamamıştım belki @razuning biliyordur.

Bende razuv5 kullanırken aynı sorunu yaşıyordum ve karakter atınca düzeliyordu ama sebebi neydi bulamamıştım belki @razuning biliyordur.
Öncelikle çok teşekkürler, şu an tam aynısını yazıyordum, bazen karakter atınca da düzelmiyor client'i kapatıp açınca düzeliyor, biraz moral bozucu bir sorun nedenini bulamazsam oyuncu açısından epey kötü bir sorun olacaktır.

@razuning bilginiz varsa çok sevinirim.

Geri