Sunucu (Vps-Dedicated) : 🔥 YAKAMOZ 2 - YENİ NESİL 55-120 OFFİCİAL SERVER

yakamoz

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Server Adı
YAKAMOZ
Web Sitesi
https://yakamoz2.sunucuhizmeti.com/
Açılış Tarihi
1 Ağustos 2025
Zorluk
Orta
Level Aralığı
55~120

01.08.2025 - SAAT 21:00'DA AÇILIYOR

⚔ ÖNE ÇIKAN SİSTEMLER ⚔

✅ Hızlı Efsun Botu Sistemi

✅ Thanos Eldiveni Sistemi

✅ Boss Takip Sistemi

✅ Ünvan Sistemi

✅ Köpek Modu (Pet Değişimi) Sistemi

✅ Kostüm Efsunlama Sistemi

✅ Metin & Patron Gaya Sistemi

---

🎯 PRATİK ERİŞİMLER 🎯

🛡 Hızlı Menü Paneli (F5)

📦 Uzaktan NPC Sistemi

📜 Zindan Takip Paneli (F9)

🧪 Simya & Tılsım Efsunlama Paneli

💸 Sil-Sat & Döviz Dönüştürme Sistemi

🎯 Ticaret Camı & Ortalama Fiyat Sistemi

---

🚀 BAŞLANGIÇ 🚀

🟢 30K Başlangıç Hasarı

🟢 Hızlı Biyolog Görev Sistemi

🟢 Süresiz Skill Sistemi

🟢 Hızlı Ruhtaşı Kullanımı

🟢 Gezen Binek Sistemi

🟢 Rebirth (Yeniden Doğuş) Sistemi

🟢 K-Envanter Sistemi

---

📆 ETKİNLİK & ZİNDANLAR:

📌 Etkinlik Takvimi Sistemi

📌 Tek Kat Zindan Sistemi

📌 Boss & Patron Takip Sistemi (MiniMap üzerinden)

Kanka bu sunucuya yatırım reklam vs yapıyım deme subdomainle server mi açılır yakında hamachilere geri döneceğiz herhalde

Kanka bu sunucuya yatırım reklam vs yapıyım deme subdomainle server mi açılır yakında hamachilere geri döneceğiz herhalde
Kanka haklısın.. Biz 20'ye yakın bir arkadaş grubuyuz buna iş demek istemiyorum ama böyle bir şeye 3 kişi katıldık isteseydik daha kaliteli yapabilirdik ama bunu seçmedik. S*KT*R* b*ktan bir oyuna hayvan gibi yatırım yapmak saçma. Tamam getirisi olabilir ama bize saçma geliyor. Amacımız zaten hayvan gibi online kazanıp nesne marketten para kazanma derdinde değiliz. Amacımız Öylesine açılmış, öylesine takılmalık server açmaktı biliyorum.. günümüz de ki serverler da online yok ise kimse gelmez ki.. doğrudur. Dediğimiz gibi canımız istedi yapalım dedik.

Kanka haklısın.. Biz 20'ye yakın bir arkadaş grubuyuz buna iş demek istemiyorum ama böyle bir şeye 3 kişi katıldık isteseydik daha kaliteli yapabilirdik ama bunu seçmedik. S*KT*R* b*ktan bir oyuna hayvan gibi yatırım yapmak saçma. Tamam getirisi olabilir ama bize saçma geliyor. Amacımız zaten hayvan gibi online kazanıp nesne marketten para kazanma derdinde değiliz. Amacımız Öylesine açılmış, öylesine takılmalık server açmaktı biliyorum.. günümüz de ki serverler da online yok ise kimse gelmez ki.. doğrudur. Dediğimiz gibi canımız istedi yapalım dedik.
iyi yapmışsın kral ben sadece uyarmak istedim bu kafadaysan sorun yok zaten ama ciddi bütçeler harcayasaksan olmaz yani hazır filesle bilişimle vs

Geri