🌟qweRty Games Profesyonel Hizmet🌟

qweRtyxd

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
✵✵✵ ÜCRETLİ PROFESYONEL HİZMET ✵✵✵

🌟NewSchool Yapılarda Profesyonel Hizmet.

🟦1-99, 1-105 ve 1-120 level aralıklarında "NewSchool" yapılarda 7/24 hizmet.

➡️ Yıllardır Metin2 PVP aleminde hemen hemen tüm fileslerde oyunculuk ve yönetim tecrübesi.
➡️ Oyununuz için yapı dizaynı.
➡️ Dilerseniz Oyun içi Zindanlar, MOB Dropları Oranları, Item Dönüşümleri, Item Özellikleri, +Basmaları, Craftları, Haritalar İstediğiniz Gibi Yapılır.
➡️ Discord Sunucunuz Tasarlanır, Geliştirilir ve Yönetilir. Discord sunucunuza Oyun içi Wiki kanalı dahil olmak üzere tüm kanallar özenle hazırlanır ve tecrübeli yönetim kadromuz ile yönetilir.
➡️ Piyasada bir isminizin olması adına sunucunuzda olması ve olmaması gereken her konuda titizlikle yönetilir.
➡️ Bütçenize göre reklam hedefi belirlenir ve partner anlaşmaları yapılır bu sayede paranızın çöpe gitmesi engellenir ve yüksek kitleler hedef alınır.

📩 Neden Biz?

➡️ Yıllardır Metin2 piyasasında NewSchool yapıda bir çok sunucu açtık ve yönettik.
➡️ Oyuncuların her biri bizim için eşittir ve bu doğrultuda sürekli bire bir görüşmeler yapılır.
➡️ Kriz çıkmasını engellemek ve oyunu kötü gösterecek davranışlardan kaçınmak amacıyla sürekli oynayan oyun içi ekip.
➡️ Beklenmedik kriz durumlarında süreci yönetmek ve profesyonel yönetim biçimi.
➡️ Sistemsel olarak kullanılan tüm sistemlere hakim olma ve problemlerini bilme.
➡️ Client ve giriş problemlerine hakim olma ve çözüm odaklı olma.

:giggle: Muhtemelen aklınıza gelecek ilk soru:
Peki bu kadar konuda bilgi sahibisiniz neden kendi oyununuzu açmıyorsunuz?

➡️Şu an da farklı bir yapılanma içerisindeyiz ve 1 yıldan fazla zamanımızı alacak metin2 başta olmak üzere, mobil ve bilgisayar oyunlarına açıldık, 17 farklı proje hazırlığındayız. Bu projeler hazırlanırken piyasadan uzaklaşmamak ve yenilikleri takip etmek amacındayız.

🟩Günlük Hizmet Zamanı

➡️Herhangi bir ciddi problem olmadığı sürece 7/24 hizmet sunmaktayız.

➡️Tecrübe, Disiplin, Benimseme ve Yönetim bilgimiz ile sizlere kesintisiz ve doğru yönetim ile markanızı daha da ileri taşıyoruz!

📩 Yukarıda belirtilen hizmetlerden hangisinden yararlanmak istediğinizi ve discord adresinizi bizimle paylaşırsanız anında dönüş sağlanacaktır.

Geri