Yardım Şeytan Kulesi 3.kat Işınlanmama Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan ali1313
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 61
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ali1313

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Merhabalar Şeytan Kulesinde 2.Katındaki tüm slotları kestiğimde 3.kata ışınlanmıyor Sorun Game Sourceden eski yedeklere döndügümde düzeliyor fakat 2 ay önceki yedek hali üzerine çok işlem yaptım yaptıgım işlemlerden geri aldım fakat sorun değişmedi tam olarak hangi fonksiyondan olabilir Bilgili bir arkadaş çözüm yazabilirmi.

Syserr çıktınız varsa onuda atar mısınız? Questiniz ile ilgili sorun olabilir belki tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz? Oyundan atma mı yoksa başka bir sorun mu?

@Raviel Burası 2.kat 3.kata ışınlamıyor questle alakalı değil Çünkü eski game source yedeklerime döndügümde 2 ay önceki mesela onda 3.kata atıyor game sourceden şüpheleniyorum üzerine çok işlem yaptım syser kaydıda yok günlerdir bunla uğrasıyoorum.

1745950994156.webp

Putty üzerinde aşağıdaki komutu yazıp anlık game syserrleri canlı izleyip o sırada kuleyi yapın eğer sorun yaşarsanız anlık olarak yakalayabilirsiniz game ile ilgili bir sorum varsa öğrenebilirsiniz
Game core izleme:
Genişlet Daralt Kopyala
cd /usr/home/main/game
tail -n0 -F channel*/core*/syserr

Geri