Yardım İtemler ticarete konulmuyor.

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

kadirkado123

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, şöyle bir sorun çıktı. Normal itemlerin bazıları ticarete konuyor bazıları konmuyor.

Mesela kaplan plaka , aslan plaka konuyor. Keşiş plaka yada başka zırh konmuyor. Bu değişkenlikte gösterebiliyor. Diğer çarda dolunay konmuyor falan. item_proto ayarlarıyla oynamadım hiç.

Syserr yemiyorum.

Debug sysr veya clıent sysr varmı olması lazım kontrol edıp paylaşırmısınız

clıent source derlemesı yaptınız zaman realse ve debug clıent dosyasını cıkartıyorsunuz ya normal gırıs yaptıgınız zaman realsede gırıs yapıyorsunuz normal olarak ama hata ayıklama ıcınde debugda gırıs saglayın clıentle bırlıkte acıklan ufak pencere gozukecektır oyuna gırın ve normal olarak neresı hatalı ıse wıdeo alın yada penceredekı hatayı gosterın oda olmadı pack gırısı sagladıgınız zaman alt kısımlarda sysr.txt dıye bır dosya var ona tıklayın hataları ordan gosterıyor onu bızımle paylaşın

clıent source derlemesı yaptınız zaman realse ve debug clıent dosyasını cıkartıyorsunuz ya normal gırıs yaptıgınız zaman realsede gırıs yapıyorsunuz normal olarak ama hata ayıklama ıcınde debugda gırıs saglayın clıentle bırlıkte acıklan ufak pencere gozukecektır oyuna gırın ve normal olarak neresı hatalı ıse wıdeo alın yada penceredekı hatayı gosterın oda olmadı pack gırısı sagladıgınız zaman alt kısımlarda sysr.txt dıye bır dosya var ona tıklayın hataları ordan gosterıyor onu bızımle paylaşın

Anladım. Fakat alt yapı filesi olduğu için galiba, client build alırken debug olarak alamıyorum, debug dosyalarının içi boş. Nasıl yapabilirim bunu?

Sizden önce protoya müdahele edilmiştir. İtem_proto.txt dosyasında itemi bulup ANTI_GIVE var olmalı bunu kaldırın.

Geri