Yardım İtem stackleme sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan zafer61
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 83
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

zafer61

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
metin2 files gelişimine 1 hafta önce başladım. yazılım bilgi seviyem yok denecek kadar az. en son itemlerin üst üste gelmesine yönelik (yeşil güç yeşil efsun vb.) item protodan değişiklikler yaptım ama yaşadığım sorunlar sebebiyle araştırmaya düştüm. uiInventory.py dosyasında yaptıgım değişiklik sonrasında oyuna girerken atıyor. sorunu çözemedim acemi olduğum için. sorunun ne olduğu ve çözümü konusunda desteğe ihtiyacım var.
herkese teşekkür eder yeni yılını kutlarım :)

Dosya Eklentileri

@ali1313 hocam direkt olarak eklememe izin vermiyor site. @YunusEmreOfficial ekledim direkt hocam dosya bu.
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
    def __DropSrcItemToDestItemInInventory(self, srcItemVID, srcItemSlotPos, dstItemSlotPos):
        if srcItemSlotPos == dstItemSlotPos:
            return
            elif srcItemVID == player.GetItemIndex(dstItemSlotPos):

self.__SendMoveItemPacket(srcItemSlotPos, dstItemSlotPos, 0)

return

Burayı yeni eklemişsin sanırım.
1.Hatan tablar . şeklinde görünüyor. Python . ları kabul etmez. Onun yerine ok işaretli görünmeli.
1767207727331.webp

Bu şekilde.

2. Hata tab kaymış elifin koşul ifadesi elif ile aynı satırda.

Eke ekledim. Düzeltilmiş halini sanırım böyle olması lazım.
750.satıra bakabilirsin orayı düzenledim.

Dosya Eklentileri

hocam bu packı kapatma durumunu söylediğin iyi oldu bunu yapmıyordum ben sürekli reboot atıyordum. hocam an itibariyle sorun değişti. sanırım 1 sonraki düzeltme yaptıgım yerlerden birinde hata mevcut hemen gönderiyorum dosyayı

Dosya Eklentileri

hocam bu packı kapatma durumunu söylediğin iyi oldu bunu yapmıyordum ben sürekli reboot atıyordum. hocam an itibariyle sorun değişti. sanırım 1 sonraki düzeltme yaptıgım yerlerden birinde hata mevcut hemen gönderiyorum dosyayı
Evet oralarda da satır sorunun var. İf ve diğer kodlar alt alta olmuş 1 tab kayması lazım. Tabları düzenle. Diğer altdaki kodlara benzet.

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
    def __DropSrcItemToDestItemInInventory(self, srcItemVID, srcItemSlotPos, dstItemSlotPos):
        if srcItemSlotPos == dstItemSlotPos:
            return
            elif srcItemVID == player.GetItemIndex(dstItemSlotPos):

self.__SendMoveItemPacket(srcItemSlotPos, dstItemSlotPos, 0)

return

Burayı yeni eklemişsin sanırım.
1.Hatan tablar . şeklinde görünüyor. Python . ları kabul etmez. Onun yerine ok işaretli görünmeli.
28014 eklentisini görüntüle
Bu şekilde.

2. Hata tab kaymış elifin koşul ifadesi elif ile aynı satırda.

Eke ekledim. Düzeltilmiş halini sanırım böyle olması lazım.
750.satıra bakabilirsin orayı düzenledim.
hocam burada 1. yazdıgının altındaki kısmı hangi programdan görüntüleyerek görüyorsun. ben notepad' den açtıgım için fark edemiyorum öyle bir durum varmı diye. o sebeple tab sorunu varmı yokmu anlayamıyorum

hocam burada 1. yazdıgının altındaki kısmı hangi programdan görüntüleyerek görüyorsun. ben notepad' den açtıgım için fark edemiyorum öyle bir durum varmı diye. o sebeple tab sorunu varmı yokmu anlayamıyorum
Bende notpadla düzenliyorum.
Görünüm sekmesinden, Simge Göstere gel, Boşluğu ve Sekmeyi Gösteri aç knk.

Çözüm
Geri