- Ticaret Puanı
- 0
İpek kılıclarına efekt nasıl ekliyebilirim yardım
tamamdır teşekkür ederimLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.burada anlatımı var.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.burada anlatımı var.
Bunun için shining sistemi olması lazım direk item koduyla efekt vermek için.şunungibi olması lazım
hesapa giriş yapamıyorum 59 dk kitledi acaba atma şansınız varmıdır girerekBunun için shining sistemi olması lazım direk item koduyla efekt vermek için.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Eke ekledim zaten önceki yorumun silindi sanırım ekteki dosyada var sistemhesapa giriş yapamıyorum 59 dk kitledi acaba atma şansınız varmıdır girerek
Hesaba giremiyorum maalesefEke ekledim zaten önceki yorumun silindi sanırım ekteki dosyada var sistem
tamamdır bakıcam teşekkür ederimBunun için shining sistemi olması lazım direk item koduyla efekt vermek için.
sistemi ekledim kodu yazdım ama efekt verimiyorBunun için shining sistemi olması lazım direk item koduyla efekt vermek için.
Syserleri kontrol edin hocam. Bişey söylemek yanlış olur. Sistemi eklemede hata olabilir. Kullandığınız iteme uyarlı değildir. Örneğin silahlara uyumlu değildir. Farklı item deneyin zırh vssistemi ekledim kodu yazdım ama efekt verimiyor
syserr vermiyor ama ipek kılıcına efekt ekleyenler var burdamı sıkıntı var acaba ?Syserleri kontrol edin hocam. Bişey söylemek yanlış olur. Sistemi eklemede hata olabilir. Kullandığınız iteme uyarlı değildir. Örneğin silahlara uyumlu değildir. Farklı item deneyin zırh vs
#Example 508 "D:/ymir work/pc3/ipeky_f.mse"
Başında neden # varsyserr vermiyor ama ipek kılıcına efekt ekleyenler var burdamı sıkıntı var acaba ?
Kod:#Example 508 "D:/ymir work/pc3/ipeky_f.mse"
# bunu sileyimmiBaşında neden # varbirde example yazıyo
Pythonda # koymak yorum satırına alır.
Sil# bunu sileyimmi
sildim ama yine aynı
2664 "D:/ymir work/pc3/ipeky_f.mse"
Başında 1 tabmı var banamı öyle geliyosildim ama yine aynıKod:2664 "D:/ymir work/pc3/ipeky_f.mse"
evet ve böyleBaşında 1 tabmı var banamı öyle geliyo
O tabıda sil direk item koduyla başlasın.evet ve böyle
yine aynı ekleyen var ben neden yapamıyorumO tabıda sil direk item koduyla başlasın.