Çözüldü İç iteme cevher eklenmeme problemi yardım lütfen

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

gibigibi

Üye
Üye
Mesaj
7
Beğeni
4
Puan
290
Ticaret Puanı
0
Öncelikle tüm mmotutkunları ailesine merhaba,
Uzun zamandır metin2 oyuncusuyum gel zaman git zaman oynamayı bırakıp yönetmek istediğimi fark ettim az buz programlama bilgimle oyunun source dosyalarıyla oynamalar yapıp sistemler eklemekteyim her neyse, umarım hepiniz iyisinizdir deyip konuya geçiyorum.

Kafama estiği için saltanat tipi bir files yapmaya çalışıyorum ve her şey güzel gidiyor fakat konuda belirtmiş olduğum şey yüzünden sıkılmaya başladım çok araştırmama rağmen bu konuyla ilgili bilgi paylaşımı olmadığını farkettim ve böyle bir konuyu tekrar açmak istedim. Siz abilerim, ablalarım, kardeşlerim bu konu hakkında bilgi sahibi iseniz lütfen yardımcı olmaya çalışırmısınız ?

Ametist Küpe +9 çoğaltılarak Ametist Ölümcül Küpe yaptım, +9 iteme ekleniyor fakat yeni eklediğim küpeye eklenmiyor sorunun item_proto'da ki vnum değerlerinden kaynaklandığını düşünüyorum source üzerinden oynamalar yaptım ama ya hepten bozuldu ya da değişen birşey olmadı. Elmas bütün iç itemlere normal bir şekilde ekleniyor fakat yeni eklemiş olduğum itemlere hiç bir şekilde Ametist, Beyaz Altın vs. cevherler eklenmiyor. Şimdiden yardımcı olan, olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. İyi günler.

NOT: local(pack) ve db item_proto'da ki değerler +9 itemlerle aynı eksik bir şey yok sadece vnum değerleri ve özellikleri farklı.
 
Hoş geldiniz. :)
Şu konuyu inceleyin: Çözüldü - Takılar ve Cevherleri
Burası sizin sorununuz için yardımcı olacağına eminim.
Hocam ne zamandır formlar arasında bilgi alabilmek için konular açmaktayım ben bu gün şunu fark ettim sizin formunuzda neredeyse her konuya yorum ve yardım yapan siz varsınız, ne yazık ki bu diğer formlarda böyle değil tekrardan teşekkürler attığınız linke baktım ve kör olduğumu anladım :) Tüm mmotutkunlari ailesine tekrardan iyi günler diliyorum. Bu formu kullananlar sizin değerinizi bilmeli :)...
 
Üyelerimizin sorduğu sorular sayesinde bende bilmediklerimi öğreniyorum. Benzer sorunları yaşayanlar için de kaynak oluyor. Ne yazık ki sadece ben yeterli olamıyorum. Mümkün olduğunca sorulan sorularda bilgisi olan herkesin cevap vermesini isterim. :)
 
Umarım benim de elimden geldiğince bu forma bir şeyler katıp diğer üyelere destek olabilirim. Konu sizin tarafınızdan çözülmüştür teşekkürler konuyu kapatabilirisiniz :)
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst