Aion 7.0 |Bizi neler bekliyor?|

Jeex

MT Üye
MT Üye
Editör
Mesaj
158
Beğeni
147
Puan
741
Ticaret Puanı
0
Aion, 7.0 adında bir güncelleme duyurdu. Bununla birlikte oyuna eklenen yeni şeyler de oldu. Lafı daha fazla uzatmadan bu eklenen yeni şeylerle konumuza başlayalım.

Yeni bir sınıf, yeni bir güç!

Duyurulan ilk şeylerden birisi, yeni bir sınıfın oyuna dahil olması.

feature1.jpg


Painter adlı yeni sınıfımız, iki adet "Paint Rings" denilen silahları kullanıyor. Bu sınıf hakkında yaptıkları açıklama şu şekilde;

"Bir Painter olarak renklerle saldırın ve düşmanlarınıza hayatının en renkli şokunu yaşatın!"

Adından ve açıklamadan anlayacağımız üzere, yetenekleri rengarenk olacak bir sınıf oyuna dahil oluyor.

Altar kuşatma savaşı!

feature2.jpg


Oyuna gelen bu bölge hakkında ise yapılan açıklama şu şekilde;

"Sen Dumaha'nın son umudusun! Harika bölgeyi ıssızlıktan koru! Stella şirketine katılın ve dost birliklerinizle Altar kuşatmasında zaferlere kavuşun."

Stella Geliştirme Laboratuvarı

"Heyecan verici görevlerle birlikte, yeni bir PvE zindanı gerçek kahramanları bekliyor. Stella Geliştirme Laboratuvarında kaosa sebep olan haydutları yenin. Ancak dikkatli olun: haydutlar akıllarını kaçırmış durumda ve hiçbir şeyden korkmuyorlar!"

Yapılan açıklama bu şekilde. Oyuna yeni gelecek zindan ve görevlerini bekliyoruz.

Painter'ın Tarihi

Atreia'da ki ilk Painter olan İrunin, uzun zaman önce Siel'in yardımıyla Aether Renklerini yaratmıştı. Ancak en yetenekli öğrencileri onun sanatlarını öğrenebiliyordu. Siel, Catacalysm'de kendini feda ettiğinde, İrunin gizemli bir şekilde kayboldu ve Painter'lar takip edecek biri olmadığından geri kaldılar.

Sonunda, Atreia'da Fırtına Gününde kaos yeniden doğru ve çoğu Painter masumları kurtarmak için hayatlarını verdi. Painter uzmanlığının şimdilerde tanınması, bu kahramanlara dayanıyor.

Dipnot 1: Oyunda sınıfın adı Painter olarak geçtiğinden hiç çevirmeden koydum. Aslında Türkçe bir terim olarak Ressam diye geçiyor, ancak sınıf ismi olduğundan değiştirmek istemedim. Oyunun Türkçe bir versiyonu bulunmadığından bahsetme gereği duymamış bulunmaktayım.

Dipnot 2: İngilizce'den çeviri yaparak buraya koyduğum için, bazı yerlerde yanlışlarım olabilir. Yanlışlarımı belirtirseniz sevinirim, şimdiden iyi okumalar.

 
Geri
Üst