Yardım Chler açılmıyor çok fazla sorun yardım

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

amedesv2

Üye
Üye
Mesaj
1
Beğeni
0
Puan
403
Hepinize Merhaba arkadaşlar ben bu işlerde yeniyim daha çok grafik işiyle uğraştığım için boş zamanlarımı metin2 oynayarak geçiriyordum ben server files hazırlamak istiyorum nasıl yapacagıma dair fikrim yok baştan öyle uğraşarak geldim şimdi bir kaç sorunum var bunlarda bana yardım ederseniz çok makbule geçer sorunlarım.

cd /usr/game
sh baslat.sh

kanal 1

loglar temizleniyor

cd: /usr/game/cores/g1/db: No such file or directory
env: ./db: No such file or directory

ch hiçbir ch açılmıyor server ip adresini 192.168.1.100 verdim configleri filan düzenledım olmuyor yardım edın lütfen tek isteğim bir server files hazırlamak 1-105 bk düşürmeli ejderli simyasız kuşaksız kemersiz betalı daha çok şu winter olsun oliva olsun o tarz bir server files hazırlamaya çalışıyorum server açmak istiyorum web site tasarımını herşeyini yaparım orası sorun değilde yardımlarınızı bekliyorum yardım edene bol bol dua ederim teşekkürler
 
Merhaba. Öncelikle hoş geldiniz foruma. /usr/game içerisinde bulunan baslat.sh içeriğinde db yolunun yanlış girildiğinden hata veriyor ilk olarak bunu düzeltin. Sonrasında .sh uzantılı dosyalarınıza 777 izinlerini sağlayın ki bu yönden de hata almayın. Eğer istediğiniz tarz bir files bulduysanız size yardımcı olup çalıştırmayı dener hataları daha hızlı çözmenize yardımcı olabilirim.
 
Geri
Üst