[Event] Black Treasure Chest Hakkında Yardım ve Bilgilendirme

Kyknos

Mutsuz
Emekli Üye
Editör
Mesaj
819
Beğeni
657
Puan
821
GM tarafından yapılan açıklamada şu şekilde denmiş;



Siyah Hazine Sandığı (Black Treasure Chest)
Forgotten Templedan düşük bir ihtimal ile Siyah Hazine Sandığı (Black Treasure Chest) elde edebilirsiniz. Bu Sandık ile [Operator] Moira'ya gidip yüksek kaliteli eşyalar ve Dark Knight Silahı çıkarabileceğiniz bir başka sandık kazanabilirsiniz.
Fakat Asgard serverında FT'ye giren ve mavi kutu alma şartlarını sağlayan herkese Black Kutu geldi. Diğer serverlarda da durum aynı imiş. Mavi Kutu alabilme şartını sağlayan herkese Black Treasure Chest gelmiş. Gelelim kutunun drop oranlarına. Maglorex şu şekilde olacağını söylemiş:



Siyah Hazine Sandığından elde edebileceğiniz eşyaların yüzdeleri aşağıdaki gibidir;
%55 İhtimal ile High Class eşyalar
%40 İhtimal ile Unique eşyalar
%5 İhtimal ile Dark Knight Silah Sandığı (Dark Knight Weapon Chest)
Not:Oranlar ortalama olarak belirlenmiştir.


Fakat kutudan çıkanların bu oranlarla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Middle class eşyalar dahil birçok diğer eşya bu kutudan düşmektedir. %5 ihtimalle çıkabileceği söylenen Dark Knight Silah Sandığı ise henüz kimse tarafından düşürülememiştir. %5 küçük bir şans gibi görünebilir ama her serverda bu etkinliğe 80 kişinin girdiğini düşünürseniz, DKW çıkmaması oldukça düşündürücüdür. Ayrıca middle class itemlerin de bu kutudan düşmesi akıllara bir bug olacabileceği ihtimalini getirmektedir. Black kutulardan ayrıca şu şekilde bir item düşmektedir ve kırdırılamaktadır. Bu da bug olabileceği ihtimalini güçlendirmektedir.
7bm9P5.jpg


Diğer bir önemli husus ise şu.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
yani kendi sitenizde, İngilizce seçeneğinde hem dark Knight silahlarının özelliği Türkçeden farklı yazılmış, hem de dark Knight silahlarının bir etkinlik (yani event item) olduğu ve sadece 16 Temmuz - 13 Ağustos arasında elde edilebileceği yazmış. Türkçe herhangi bir kaynakta böyle bir ibare göremedim. İngilizce ve Türkçe dillerindeki Dark Knight Silah özelliklerinin farklılıkları neyden dolayı kaynaklanıyor??

MyYza1.jpg


Bu yazdıklarım hakkında GM arkadaşlardan yardım ve açıklama bekliyoruz.



26.07.2015 tarihinde gelen edit

Data tablolarından şu şekilde bir veri elde edilmiş. Bu tabloya göre 21 satır bulunmakta. Kutuyu kırdığınız anda hangi satıra denk gelirse ordaki yazan oranlara göre 5 farklı itemden birini atıyor. Olasıkların hepsini toplarsanız %100'e tekabül ediyor. Buna göre Dark Knight Weapon Chest çıkartabilme olasılığınız %0,16 (Onbinde onaltı) oluyor. Evet yanlış duymadınız ONBİNDE ONALTI. Bu zamana kadar çıkan droplar da bunu doğrular nitelikte
smile.png

zVgO1g.png
 
Bana bigün bu oyunu öğret da. :)
 
Geri
Üst