YENİ TÜRK OYUN - Tarayıcı Tabanlı - Web Bazlı - Browser Oyun ☪️

MafiaFatherGame

Üye
Üye
Mesaj
8
Beğeni
3
Puan
415
MAFYA SAVAŞI - MAFİA FATHER GAME

  • Kendi mafya imparatorluğunu kur
  • YENİ OYUN
  • Para kazanmanın farklı yolları
  • Rekabetçi oyuncular için çevrimiçi lider tablosu
  • Ortak oyun mümkün
  • Uluslar arası ülke rekabeti 100 Den Fazla Ülke ve Millet
  • Her Hafta Aileler arası turnuva bitmek bilmeyen rekabet heyecan
  • Aile Savaşları / Bireysel Savaşlar
  • BOSS Karakterler/Bireysel Etkinlikler/Turnuvalar
  • Mafya Aleminde OLAN HER NE VARSA BU OYUNDA VAR!
g8MDpO.gif

  • 20 DİL / 100 Den Fazla Ülke Ve Binlerce Oyuncu
  • Kayıt olup Oyuncu adını yazana 50TL Başlangıç İtemleri Hediye (100 Mermi - 50 Elmas - 100 000 Nakit 5 Araştırma Puanı)
  • Yoruma Oyuncu adını Yazan Herkese
  • Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
3748628676.png
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
1005675.png
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
-
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


MAFİA FATHER GAME
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


İyi bir mafya patronu olacağını düşünüyor musun? Pekala,
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
'da mengene ve suç dünyasına dalın ve öğrenin! Mafyanıza olabildiğince çok haydut toplayın ve sokakları ve diğer mafya patronlarını fırtına ile ele geçirin. Ot yetiştirme ve meth pişirme işletmeleri de dahil olmak üzere “yasadışı işletmelerinizi” polislerin dikkatini çekmemek için dikkatli bir şekilde yönetin. Birine atılmaktan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yaparken gangster arkadaşlarınızı hapishaneden yakalayın. Mafya ailenize olan aidatlarınızı ödemeyi ve ailenizin zayıf üyelerine yardım etmeyi unutmayın. Sonuçta, gangsterlerin de kendi onur kuralları vardır, bilirsiniz! Bu nedenle, düşmüş düşmanlarınızın üzerinden tırmanmak ve oyunun zirvesine ulaşmak için gerekenlere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız,
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
'a kesinlikle bir şans vermelisiniz.


Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


Bu şehirde yalnız bir kurt olmak pek iyi bir fikir değil, özellikle de sokaklarda dolaşan daha güçlü gangsterlerin yaygınlığını göz önünde bulundurursanız. Bu nedenle, bir kez bunu başardıktan sonra kesinlikle kaydolmalı ve bir Mafya Ailesine katılmalısınız. Bir ailenin parçası olmak, aileye karşı aile savaşları ve ailenizin fethetmesine yardımcı olabileceğiniz aile karteli bölgeleri gibi oyunun belirli özelliklerine erişmenizi sağlayacaktır. Ekibin ciddi bir üyesi olduğunuzu göstermek için ailenize her gün meth ve nakit bağışta bulunmayı unutmayın. Tabii ki, yeterince güçlü olduğunuzda, kendinize ait bir Mafya Ailesi yaratmayı düşünebilirsiniz!

Kısacası Mafia Father Game, geleceği parlak bir mafya patronunun yerine geçmenizi sağlayan eğlenceli ve heyecan verici sıradan bir
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
. Bölge kontrolü ve ekstra para için diğer gangsterlere karşı savaşın, şehrin her yerinde çeşitli suçlar işleyin ve peşinizde olan polislerden kaçmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi küçük haydut ordunu topla ve diğer gangsterlere patronun kim olduğunu göster! Boş zamanınızda, kumarhanede bir veya iki oyunun da tadını çıkarabilirsiniz ve kim bilir? Büyük ikramiyeyi vuracak kadar şanslı olabilirsin! Tüm bunlar size denemek isteyeceğiniz bir oyun gibi geliyorsa... o halde beklemeyin – şimdi Mafia Father Game'e gidin ve nihai mafya patronu olmak için suç dolu yolculuğunuza başlayın!

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


Dünya üzerinde 100 Den fazla ülkede Türk Oyunumuzu Oynayan/ Destekleyen Herkese Teşekkür Ederiz

Başlangıç için faydalı ipuçları:
  • Oyunun mekaniğini tanımanın en uygun yolu olan eğitim sırasında dikkatiniz dağılmasın,
  • Tamamlandıktan sonra şehrinizi en iyi şekilde geliştirmek için görevleri/zorlukları yerine getirmeye çalışın ve değerli ödüller kazanın,
  • En kısa sürede bir aile mafyasına ("Aile" sekmesinde) katılın ve eylemlerine katılın,
  • Gün içerisinde Oynamayacak olsanız bile, günlük girişler için hediye talep edin,
  • Oyunun ilk aşamalarında elmasları boşa harcamayın. Oyun ilerledikçe kesinlikle daha kullanışlı hale gelecekler.
  • Kendi arkadaşlarını davet ederek ülkeni temsil et. Aileni oluştur
  • İmparatorluğunu olabildiğince hızlı geliştir ve tüm dünyaya meydan oku!
  • Etkinlikleri takip et ve bedava elmas kazan.

Oynanış
Mafya imparatorluğunuzu kurmaya başlamak için önce kendi avatarınızı yaratmanız gerekecek. Cinsiyet, saç stilleri ve yüz görünümü dahil olmak üzere avatarınız için seçebileceğiniz oldukça çeşitli seçenekler var. Tüm bu seçenekler önceden hazırlanmıştır ve size bunları özelleştirme seçeneği sunulmaz. Bununla birlikte, bu oyunun hemen hemen sıradan bir MMO olduğu düşünüldüğünde, bu oldukça affedilebilir.

Oyun, size oyunun temel bilgilerinin çoğunu öğretecek oldukça basit bir öğretici ile başlar. Öğreticide kapsanmayanlar daha sonra sağlanan zorluklarla açıklanır. Zorluklar, bir MMORPG'deki görevler gibidir. Hepsini tamamlayarak önemli miktarda premium yakut kazanacaksınız. Zorluklar daha sonra, tamamlandığında sizi yakutlarla ödüllendirecek olan işlerle değiştirilir.

Suç ve yolsuzlukta güçlü bir temele sahip bir imparatorluk inşa etmek için kesinlikle çok fazla paraya ihtiyacınız olacak. Oyun içi nakit zaman içinde Money Press aracılığıyla kazanılabilir ve tabii ki Money Press'inizi yükselterek saklayabileceği toplam para miktarını ve sizin için sahte fatura basma oranını artırabilirsiniz. Ancak bu şekilde kazanılan para oldukça yavaştır. Bu nedenle, Mafia Father Game biraz daha para kazanmanız için başka para kazanma yöntemleri de var.

Mafya üyesi olarak para kazanmanın en kolay yolunun suç işlemek olduğu çok açık. Şehirde bir yeri ziyaret edebilir ve yürütmek için bir suç seçebilirsiniz. Hatta bir "grand theft auto" çekebilir ve bazı değerli arabaları çalabilirsiniz. Mafia Father Game gangster arkadaşlarınızla (diğer oyuncular) birlikte gerçekleştirebileceğiniz özel suçlar da bulunuyor. Para Transfer Soygunu için diğer 3 gangsterle grup kurmanız gerekecek. Gruplandırma sürecinin ve savaşın da otomatik olduğu kabul edilirse, bu oyunun oldukça benzersiz bir yönüdür.

Tabii ki, karşınıza çıkan ilk gangsterden de ihtiyacınız olanı her zaman alabilirsiniz. Bir oyuncuya (çok oyunculu) veya bir NPC'ye (tek oyunculu) saldırmak için varsayılan acemi korumanızı bırakmanız ve yeterli miktarda cephaneye sahip olmanız gerekir. Bununla birlikte, başarılıysanız, koruma eksikliği buna değer olabilir. Bu oyunda kullanılan savaş sistemi çok basittir. Yapmanız gereken tek şey, rakibinizle çatışmaya girmeden önce kullanmak üzere bir savunma stratejisi seçmek ve sağlanan "ateş et" düğmesine basmak. Açıkçası, kim önce ölürse, çatışmayı kaybedecek.

Sağlığınız tükendiğinde herhangi bir suç işleyemeyeceğiniz için sağlık da oyunun önemli bir yönüdür. Neyse ki, sağlık oldukça yavaş bir oranda da olsa otomatik olarak iyileşir. Ancak, oyun içi nakit kullanarak sağlık paketleri satın alarak işleri hızlandırabilirsiniz.

Ancak mafya üyesi olmak, işlemeye çalıştığınız her suç için size ücretsiz geçiş hakkı vermez. Listelenen her suç için gösterilen bir başarı oranı vardır ve ne kadar şanslı olduğunuza bağlı olarak, söz konusu suçu başarabilir veya başaramayabilirsiniz. Her başarılı koşu için, bu belirli suçu işlemede daha iyi olacaksınız ve bu nedenle, o suç için başarı puanınız artacaktır.

Öte yandan, başarısız olursanız, polisler tarafından alınacak ve çok kısa bir süre için hapse atılacaksınız, bu süre içinde hapishane hücrenize bakmaktan başka bir şey yapmanıza izin verilmeyecek... gangster arkadaşın seni dışarı atmaya karar verir. Ayrıca, başarılı olsun ya da olmasın, bir suç işledikten sonra birkaç dakikalık bekleme süresi vardır. Yıldırım aynı yere iki kez düşmez ve bu atasözü suç için de geçerlidir. Ne de olsa polisin size pusu kurmasını kolaylaştırmak istemezsiniz.

Paranızı ve daha fazlasını ikiye katlamanın hızlı bir yolunu mu arıyorsunuz? Peki, kumarhaneye gidin ve şansınızı deneyin. İnsanların en sevdiği Wheel of Fortune, Higher/Lower, Slot Makineleri, Blackjack ve Rulet de dahil olmak üzere Mafia Father Game'ın sunduğu çok çeşitli kumarhane oyunları var. Bahsedilen oyunun çoğu, oynamadan önce "satın almak" için biraz para gerektirecektir, ancak Wheel of Fortune için, bekleme süresi bittiğinde tek bir kuruş harcamadan çevirebilirsiniz.

Gerçek hayattaki çoğu suç girişimi gibi, mafyanız da mafya patronu olarak yönetmeniz gereken birkaç yasadışı girişime erişebilecek. Daha sonra diğer oyunculara saldırmak için kullanılabilecek mühimmat üretebilirsiniz. İhtiyacınız olan şey daha fazla paraysa, meth pişirerek veya gerekli Mafia Gücüne ulaştığınızda ot yetiştirerek kolayca daha fazla kazanabilirsiniz.

Metni pişirmek oldukça zor bir şey olabilir, çünkü malzemeleri - 9 tanesini - ve sıcaklığı dengelemeniz gerekecek. Pek çok olası kombinasyonla, ilk seferde doğru yapmak neredeyse imkansız. Bahsetmiyorum bile, denge her hafta değişiyor ve meth pişirmek için bütün bir güne ihtiyacınız olacağından, mükemmel meth kombinasyonunu tahmin etmek için sadece 7 şansınız olacak. Bununla birlikte, meth satılamaz dedi. Bunun yerine, bir mafya ailesine kabul edildikten sonra onu mafya ailenize bağışlayabilirsiniz.

Mafia Father Game'da bekleme süresi olan hemen hemen her eylem bir Zamanlayıcı yuvası tüketecektir. Zamanlayıcı nedir, merak ediyor olabilirsiniz? Temel olarak, sahip olduğunuz Zamanlayıcıların sayısı, aynı anda kaç eylem gerçekleştirebileceğinizi belirleyecektir. Geliştirmeler ve üretimin (örneğin meth veya mühimmat üretimi) yanı sıra, diğer oyunculara saldırmaktan veya bir suç işlemekten kaynaklanan bekleme süreleri de bir Zamanlayıcı yuvasını dolduracaktır. Bu nedenle, olabildiğince çok Zamanlayıcıya sahip olmak en iyisidir ve bu Zamanlayıcılar yalnızca premium yakutlar kullanılarak satın alınabileceğinden, bu amaç için biraz biriktirmek isteyebilirsiniz.

Artık elinizde olması gereken bu kadar nakit varken, onlara kesinlikle çok iyi bakmalısınız. Banka bunun için var! Orada mümkün olduğunca çok para biriktirin, böylece size başarılı bir şekilde saldıran hiç kimse, zor kazandığınız zulanızdan bir kuruş bile alamayacak. Ayrıca bankanızı yükselterek paranızın daha fazlasını hırsızlardan koruyabilirsiniz.

Para kazanmak, Mafia Father Game'daki oyunun sadece bir parçasıdır - diğer kısım, haydutlar ve gangsterler ordunuzu kurmayı içerir, böylece sizden bir şey çalmaya çalışan herkes bunu yaparken kesinlikle iki kez düşünecektir. Oyun içi mağaza aracılığıyla kolayca yeni birlikler toplayabilirsiniz. İşe alım başına fiyat, işe aldığınız her kişiyle birlikte artar. Temel haydutlardan yozlaşmış polislere ve eski komandolara kadar, işe alabileceğiniz çok sayıda birim türü var.

Mafya Konağınızı yükselterek mafya kapasitenizi artırabilirsiniz. Baş parmağınızın altında daha fazla haydut olması Mafya Gücünüzü artıracaktır. Mafia Power, mafyanızın ne kadar güçlü olduğunun iyi bir göstergesidir ve sıralama merdiveninde nerede yer alacağınızı belirleyecektir. Böylece, doğal olarak, Gücünüzü artırmaya devam etmek isteyeceksiniz. Bunu daha fazla gangster alarak veya mevcut haydutlarınızı yükselterek yapabilirsiniz. Bazı birlikler, aynı oyun içi mağazadan satın alınabilecek silahlarla da donatılabilir. İyi silahlar eklemek, birliklerinizin saldırı gücünü ve savunma derecesini önemli ölçüde artırabilir. Birlik türlerine benzer şekilde, oyun satın almanız için oldukça etkileyici bir dizi tank ve kitle imha silahı da dahil olmak üzere oldukça güzel bir silah yelpazesi sunuyor.

Birliklerin yanı sıra, mafyanıza takipçiler de toplayabilirsiniz. Takipçiler sadece arkadaşlarınız arasından alınabilir, bu yüzden onları bu oyuna eklediğinizden emin olun. Mafia Father Game takipçiler çok önemlidir, çünkü bazı yükseltmeler belirli sayıda takipçinizin olmasını gerektirir. Bahsetmemek gerekirse, zamanla takipçi kaybedeceksiniz (sayı asla toplam takipçi sayınızın yarısının altına düşmeyecek), bu nedenle takipçi sıralarınızı biraz taze kanla yenilemeye devam ettiğinizden emin olmalısınız.

Oyunda ilerledikçe, sonunda işe yaramaz silahları yepyeni silahlara dönüştürebileceğiniz silah laboratuvarı, kırmızı ışık bölgeleri, ot çiftliği ve hatta piyon gibi yeni tesislere ve özelliklere erişme araçlarına sahip olacaksınız. Dükkan. Tamamlamanız için koleksiyonlar ve kazanmanız için başarılar da var. Oyunda bir adım önde olmayı seviyorsanız, premium yakutları kullanarak satın alabileceğiniz güçlendiriciler de var.

Ücretsiz Elmas
  • Koleksiyonlar (10 000 elmas değerinde toplanan 32rozet)
  • Günlük bonus (haftada birkaç gün)
  • Talep edilecek tonlarca iş (ücretsiz 20 000 elmasın toplam ortalaması)
  • Polis helikopterleri günde birkaç kez geçer (helikopter başına 2-6 elmas)
  • Çarkıfelekte 500 elmasa kadar kazanabilirsin
  • Üstü/Altı oyununda 50 elmas (100 takipçi ile)
  • Kumarhanede oyun oyna ve Slot Makinesinde elmas kazan
  • Bazı Esrar Çiftliği sunuyor (seviye 19)
  • Bazı Gece Kulübü (Meth lab seviye 14) sunuyor
  • Boss karakter dövüşleri (seviye 44)
  • Aile görevleri (seviye 20)
  • Etkinlikler
  • Aile etkinlikleri
  • Mini turnuvalar
  • Kazıkazan kartları (Piyango Köşkü)
  • Elmas piyangosu (Piyango Köşkü)
  • Nakliye Şirketi siparişleri (seviye 100)
  • Bazı Puro Fabrikası (Mafya konağı seviye 14) sunuyor
  • Bazı Motor Kulübü teslimatları (Eroin Laboratuvarı seviye 1)
 
Geri
Üst