ayarlanabilir eklenti ile veya belkide eklentisiz bile halledilebilir @WhistleBende ayarlardan nasıl değiştiririm diye arıyorum son 10 dkdır En azından seçim üyeye bırakılabilir, isteyen dikey isteyen yatay kullansa daha iyi olur benimde gözüme çok kötü geldi.
Kullanıcılar kendilerine uygun olanı seçebilirse güzel bir özellik tabii, yılların getirdiği alışkanlığı değiştirmek çok zor.Şu an test aşamasındadır. Henüz kalıcı bir düzenleme değil. Test süreci bittikten sonra üyelerimize dikey veya yatay gösterim için ayar ekleyebilirim. 12 senedir dikey kullandık sitemizde. Benim içinde köklü bi yenilik
Bence sizi 2 hafta zorlasam alışırdınız.Kullanıcılar kendilerine uygun olanı seçebilirse güzel bir özellik tabii, yılların getirdiği alışkanlığı değiştirmek çok zor.