Yardım wmcp bağlantı sorunu

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

maxbro

[GM]MaxBro
MT Üye
Mesaj
266
Beğeni
98
Puan
749
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda elimde 2 tane makina var. biri test diğeri ise normal sağlam makina. Yüksek özellikli olan makinayı yeni satın aldım ve test için kullandığım makinayı klonlattım. Şuan test sunucusunu wmcp bağladığımda bir sorun yaşamıyorum çalışıyor. Ama yeni aldığım makinayı wmcp bağladığımda wmcp veri tabanına bağlanılamadı hatası alıyorum. Şifreler ve makineler birebir aynı. Sorun neden olabilir acaba.​

Ekran Alıntısı.PNG
 

maxbro

[GM]MaxBro
MT Üye
Mesaj
266
Beğeni
98
Puan
749
Team Viewer bilgilerinizi verirmisiniz özelden yardımcı oluyum.
yazdım özelden

not: oyunu sunucuda başlatabiliyorum sistem sorunsuz çalışıyor ama website ile makina arasında bağlantı sağlayamıyorum. acaba makina yeni olduğı için dnsler daha tam dağılmamış olabilir mi yani 5-10 saat sonra düzelmiş olarak görme ihtimalim var mıdır
 
Son düzenleme:

Stiglitz

Hosting Firma Yetkilisi
Firma Yetkilisi - YS-V
MT Üye
Yazar
Mesaj
208
Beğeni
153
Puan
754
Dostum eğer, localvm kullanıyorsan harici programlar kullanmanı önermem (örneğin wamp veya xampp) localdeki freebsd'ye php ve apache (veya nginx) kurarak ilerlemeni öneririm
 

maxbro

[GM]MaxBro
MT Üye
Mesaj
266
Beğeni
98
Puan
749
kardeşim indirdiğin sql dosyası site mysql için mi yoksa navicat için mi ? eğer navicat içinse her reboottan sonra tekrardan yüklemen lazım.
sql bilgilerini wmcp için phpmyadmin kullanıyorum. navicattan website bağlantısı kurmuyorum
Dostum eğer, localvm kullanıyorsan harici programlar kullanmanı önermem (örneğin wamp veya xampp) localdeki freebsd'ye php ve apache (veya nginx) kurarak ilerlemeni öneririm
localde kullanmıyorum bilişimlerden aldığım makinalarda kurulu herşey. ve site veritabanları siteye yüklü. herşey aynı olmasına rağmen sorunu çözemedik. adminler konuyu kapatabilir. çözüme ulaşamadığı için projeyi iptal ediyorum. zaten hype alamadım
 

Stiglitz

Hosting Firma Yetkilisi
Firma Yetkilisi - YS-V
MT Üye
Yazar
Mesaj
208
Beğeni
153
Puan
754
sql bilgilerini wmcp için phpmyadmin kullanıyorum. navicattan website bağlantısı kurmuyorum

localde kullanmıyorum bilişimlerden aldığım makinalarda kurulu herşey. ve site veritabanları siteye yüklü. herşey aynı olmasına rağmen sorunu çözemedik. adminler konuyu kapatabilir. çözüme ulaşamadığı için projeyi iptal ediyorum. zaten hype alamadım
Büyük ihtimalle, user permission ile alakalı. grant all ver kullandığın mysql usere
 

maxbro

[GM]MaxBro
MT Üye
Mesaj
266
Beğeni
98
Puan
749
arkadaşlar. her iki sunucu için de aynı veritabanı ve yetkili hesap kullanılıyor. iki sunucu da birbirinin kopyası. fakat birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor. sunucuları ikisini de kullanmıyorum şuan. ama sorunun çözümü ileride yaşayacak kişilere yardımcı olabilir.
 

ercumerc19

MT Üye
MT Üye
Yazar
Mesaj
321
Beğeni
386
Puan
839
arkadaşlar. her iki sunucu için de aynı veritabanı ve yetkili hesap kullanılıyor. iki sunucu da birbirinin kopyası. fakat birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor. sunucuları ikisini de kullanmıyorum şuan. ama sorunun çözümü ileride yaşayacak kişilere yardımcı olabilir.
Özelden teamviewer bilgilerini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım
 

Üst