donerkurto Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 159 Çözümler 5 Beğeni 24 Puan 459 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #1 Merhabalar. Server Files - Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files bu konudaki files kurdum fakat startgame.bat dosyasına tıkladığımda böyle bi hata alıyorum. Dosya Eklentileri Screenshot_1.webp 184,4 KB · Gösterim: 79
Merhabalar. Server Files - Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files bu konudaki files kurdum fakat startgame.bat dosyasına tıkladığımda böyle bi hata alıyorum.
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.714 Çözümler 240 Beğeni 6.882 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 24 Temmuz 2024 #2 donerkurto demiş ki: Merhabalar. Server Files - Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files bu konudaki files kurdum fakat startgame.bat dosyasına tıkladığımda böyle bi hata alıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... db kapalı yada auth Upvote 0 Downvote
donerkurto demiş ki: Merhabalar. Server Files - Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files bu konudaki files kurdum fakat startgame.bat dosyasına tıkladığımda böyle bi hata alıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... db kapalı yada auth
donerkurto Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 159 Çözümler 5 Beğeni 24 Puan 459 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #3 hasanmacit demiş ki: db kapalı yada auth Hepsini görmek için tıklayın... Hocam yine olmadı Upvote 0 Downvote
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.714 Çözümler 240 Beğeni 6.882 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 24 Temmuz 2024 #4 donerkurto demiş ki: Hocam yine olmadı Hepsini görmek için tıklayın... videodakileri aynen yaptın mı? tabloları okutmayı unutmuşsundur belki? Upvote 0 Downvote
donerkurto demiş ki: Hocam yine olmadı Hepsini görmek için tıklayın... videodakileri aynen yaptın mı? tabloları okutmayı unutmuşsundur belki?
donerkurto Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 159 Çözümler 5 Beğeni 24 Puan 459 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #5 hasanmacit demiş ki: videodakileri aynen yaptın mı? tabloları okutmayı unutmuşsundur belki? Hepsini görmek için tıklayın... Tablolar okutuluk hocam sadece auth ile bağlantı kurulamıyor Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: videodakileri aynen yaptın mı? tabloları okutmayı unutmuşsundur belki? Hepsini görmek için tıklayın... Tablolar okutuluk hocam sadece auth ile bağlantı kurulamıyor
Adalet MT Üye MT Üye Mesaj 215 Beğeni 509 Puan 797 Ticaret Puanı 1 24 Temmuz 2024 #6 Klasördekileri sil, tekrar linkle, sorun düzelecektir. Upvote 0 Downvote
donerkurto Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 159 Çözümler 5 Beğeni 24 Puan 459 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #7 Frosa demiş ki: Klasördekileri sil, tekrar linkle, sorun düzelecektir. Hepsini görmek için tıklayın... Klasörün içindekilerden kasıt hangisini sileyim hocam Upvote 0 Downvote
Frosa demiş ki: Klasördekileri sil, tekrar linkle, sorun düzelecektir. Hepsini görmek için tıklayın... Klasörün içindekilerden kasıt hangisini sileyim hocam
V vuraliklim Üye Üye Mesaj 18 Beğeni 6 Puan 430 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #8 donerkurto demiş ki: Klasörün içindekilerden kasıt hangisini sileyim hocam Hepsini görmek için tıklayın... benim bildiğim yeniden build alınması lazımmış açılması için öyle söylediler bende açamamıştım. bilenler devler yapıyor tabide Upvote 0 Downvote
donerkurto demiş ki: Klasörün içindekilerden kasıt hangisini sileyim hocam Hepsini görmek için tıklayın... benim bildiğim yeniden build alınması lazımmış açılması için öyle söylediler bende açamamıştım. bilenler devler yapıyor tabide