WILDGUARD

Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin?
Grafiker
Emekli Üye
Editör
Mesaj
1.867
Çözümler
6
Beğeni
615
Puan
1.999
Merhabalar;

Windows 10 için etkinleştirme programı paylaşacağım. Program ile ilgili yapacağınız tek şey resim olarak paylaşıyorum kırmızı butona basmanız bunun dışında yapacağınız bir şey yok.

İndireceğiniz rar içerisinde ;

- KMSpico Install
  • Programı kurarak çalıştırabileceğiniz .exe uzantısı. Kurduktan sonra KMSELDI.exe çalıştırdıktan sonra aşağı paylaşacağım ekran gelecek karşınıza.
- KMSpico Portable (Tavsiye Edilir)
  • Programın kurulmuş yani taşınabilir hali, burada yapacağınız işlem klasörün içerisindeki KMSELDI.exe çalıştırdıktan sonra aşağı paylaşacağım ekran gelecek karşınıza.
images.jpg


Bu program ile sadece Windows değil Microsoft Office programlarını da etkinleştirebiliyorsunuz. Zaten simgelerini de görüyorsunuz. Kırmızı butona bastıktan sonra hemen yanında bulunan % ilerleyip 20-30 saniye sonra belki daha kısa sürede tamamlanacak ve program otomatik kapanacaktır. Bu durumun kontrolünü Bilgisayar>Sistem Özellikleri kısmından Windows sürümünüz etkinleşip etkinleşmediğini kontrol edebilirsiniz. Microsoft Office programları için ise Excel,World vb probramları açıp Dosya>Hesap sekmesinden kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Windows Etkinleştirme Programı (KMSpico);

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Güzel paylaşım teşekkür ederim.
 
Link kırık olduğu için kilitlenen konu, link yenilenip konu anlatımı düzenlenmiştir.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst