Çözüldü virtual studio 2013 debug hatası

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA YAZILIM
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 101
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ETKA YAZILIM

S U L E Y M A N
Premium Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar daha önceki konumda virtualstudio 2013 te build alırken karşıma çıkan ot p2 lanet hata yüzünde debugta build alamadık fakat forumda baska bir virtual studio indirdim ot p2 hatası kalkıp baska bir hata geldi seytanın aklına gelemiyecegini konuları inceledim baktım yıktım bir sonuc yok realsede disburuturde build alıyor bu debug moduna gelince 1 hata p2 gosteriyor diger hata ise cozulurse kendiliginden gidecegini dusunuyorum valla artık son carem etiket atacagım ustalardır bu sorun artık beni aştıgı icin ugrasmaktan beni bıktırdı bu lanet hata bana yardım olursanız cok mutlu olurum lakin yardımcı olmayacagınızı dusunmuyorum allah hepinizden razı olsun cunku bu sınır artık beni aşınca ettiket attıklarim kusuruma bakmasın konuya dahil olduklarınız icin tesekuler

Son düzenleme:
Çözüm
hocam yanlız eklemeyı ben yapmadım daha once eklenen bır sıstemı pekı bunu temıze cekmem ıcın gereklı sıstem varmı anlaşılan bu dıscord lıb hatasıda debugu ılgılendıren bır kod oldugunu dusunuyor onceden eklenılen hata bıze denk geldı dıyebılırız
Bahsi geçen sistemi veya sistemleri internetten tekrar indir ve sadece .lib dosyalarını dediğim şekilde derleyip kendi lib klasörüne atmayı dene.
Kaynak kodlarında bir değişiklik yapmana gerek yok.

Bunu yapmadan önce yedek almayı unutma.
hocam tek tek build aldım dosyaları fakat userinfarce geldigi zaman 2 hata cıkıyor oda bahsettigim hata discord_abr.vcrxj -fatobrj hatası p2 cıkıyor hataları detaylı baktım hatalar discord_abr dosyalarında cıkma olarak gozukuyor lib hatası iste baska src dosyalarıyla ile karsılastırdım ekleme yaptım olacagı yok ya debug modunda gecilen hata yada dahası varda ben bilmiyorum

Bu hatanın visual studio sürümü ile alakası yok. Normalde aldığın hatanın ekran görüntüsünü atar mısın?

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
buyrun hocam actıve debug aklınızı karıstırmasın normal debugda yaptım sızın gecenkı konumunuzda attıgınız ıyılestırme ayarlarıda uyguladım sonuc olmadı ot p2 hatası gıttı suan
Error 1 error C1007: unrecognized flag '-FitObjData' in 'p2' \vs_files\UserInterface\LİNK UserInterface hatası geldı

Dosya Eklentileri

• HATA 1.webp
    HATA 1.webp
    12,1 KB · Gösterim: 13
etiket atma bana

buyrun hocam actıve debug aklınızı karıstırmasın normal debugda yaptım sızın gecenkı konumunuzda attıgınız ıyılestırme ayarlarıda uyguladım sonuc olmadı ot p2 hatası gıttı suan
Error 1 error C1007: unrecognized flag '-FitObjData' in 'p2' \vs_files\UserInterface\LİNK UserInterface hatası geldı
Bu sorun büyük ihtimalle eklenen sistemlerden kaynaklanıyor. Eğer discord sistemi gibi .lib dosyası olan sistemler eklediysen, onların .lib dosyasını tekrar derle ve lib klasörüne at.

Derlemeden önce yapılandırma ayarlarından önceki konuda bahsettiklerimi o lib dosyası için de uygulaman ve o şekilde derlemen gerek.

hocam yanlız eklemeyı ben yapmadım daha once eklenen bır sıstemı pekı bunu temıze cekmem ıcın gereklı sıstem varmı anlaşılan bu dıscord lıb hatasıda debugu ılgılendıren bır kod oldugunu dusunuyor onceden eklenılen hata bıze denk geldı dıyebılırız

Bahsi geçen sistemi veya sistemleri internetten tekrar indir ve sadece .lib dosyalarını dediğim şekilde derleyip kendi lib klasörüne atmayı dene.
Kaynak kodlarında bir değişiklik yapmana gerek yok.

Bunu yapmadan önce yedek almayı unutma.

Çözüm
sorun discord_rpc sistemi eklenmiş fakat xxx forumlarda sıstemı bulup butun kodlamaları kaldırınca su lanet debug hatasında kurtulmus oldum yorumlarınız ıcın ve ılgınız ıcın mınnetarım hepınıze kendı tercubelerınızı bılgılerınızı bu mmo aılesıne paylaştıgınız ıcın sonsuz tesekurlerımı ıletıyorum saygılarımla
sonunda kurtulduk

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    21,2 KB · Gösterim: 6
  • 2.webp
    2.webp
    12,6 KB · Gösterim: 6
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri