Linki yenileme şansınız var mı? yabancı forumda vardı ararsan belki bulursun benim pcde yok.
M mt2go2 MT Üye MT Üye Mesaj 187 Beğeni 78 Puan 464 25 Aralık 2022 #61 Mavi Ruh demiş ki: Linki yenileme şansınız var mı? Hepsini görmek için tıklayın... yabancı forumda vardı ararsan belki bulursun benim pcde yok.
Mavi Ruh demiş ki: Linki yenileme şansınız var mı? Hepsini görmek için tıklayın... yabancı forumda vardı ararsan belki bulursun benim pcde yok.
T tugrulsert Geliştirici Geliştirici Emekli Üye Mesaj 6 Beğeni 13 Puan 415 5 Mart 2023 #63 Proje eğitim ve iş sebebiyle duraklatıldı.
sharap MT Üye MT Üye Mesaj 226 Beğeni 87 Puan 479 6 Mart 2023 #64 tugrulsert demiş ki: Proje eğitim ve iş sebebiyle duraklatıldı. Hepsini görmek için tıklayın... Proje ne zaman devam eder acaba çok merak ediyorum da ?
tugrulsert demiş ki: Proje eğitim ve iş sebebiyle duraklatıldı. Hepsini görmek için tıklayın... Proje ne zaman devam eder acaba çok merak ediyorum da ?
maxbro [GM]MaxBro MT Üye Mesaj 322 Beğeni 139 Puan 769 6 Mart 2023 #65 Projenin tamamlanmış hali olsa satın almak isterdim.
T tugrulsert Geliştirici Geliştirici Emekli Üye Mesaj 6 Beğeni 13 Puan 415 6 Mart 2023 #66 sharap demiş ki: Proje ne zaman devam eder acaba çok merak ediyorum da ? Hepsini görmek için tıklayın... Şu an için belirli değil.
sharap demiş ki: Proje ne zaman devam eder acaba çok merak ediyorum da ? Hepsini görmek için tıklayın... Şu an için belirli değil.