Special Storage System Fix

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 625

okan4141

D E L I
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bu Aralar Files Geliştirmeye Karar Verdim Biraz Kolay Sistemlerden Ziyada Eklemesi Daha Karmaşık veya Uzun Olan Sistemler Ekleyeyim Dedim.

Makrosu
WJ_SPLIT_INVENTORY Olan Değil SPECIAL_STORAGE_SYSTEM Olan'ın Fixidir.

uiSpecialStorage.py Açın

Aratın:

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
    def SellItem(self):[/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=rgb(204, 204, 204)][B][CENTER]        net.SendShopSellPacket(self.sellingSlotNumber, self.questionDialog.count, self.SLOT_WINDOW_TYPE[self.categoryPageIndex]["window"])
        snd.PlaySound("sound/ui/money.wav")
        self.OnCloseQuestionDialog()

Değiştirin:

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
    def SellItem(self):[/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=rgb(204, 204, 204)][B][CENTER]        net.SendShopSellPacketNew(self.sellingSlotNumber, self.questionDialog.count, self.SLOT_WINDOW_TYPE[self.categoryPageIndex]["window"])
        snd.PlaySound("sound/ui/money.wav")
        self.OnCloseQuestionDialog()

input_main.cpp'de hem
SELL için hem de SELL2 İçin Değişiklik Yapılmış.
SELL'e Gerek Yok Sadece SELL2 İçin Yeterli. Eğer Sizde SELL için Değişiklik Yaptıysanız Eski Haline Geri Alın. Çünkü Client Tarafında SELL ile Server Tarafındaki SELL aynı Boyutda Olmayacak. Client Tarafında Sadece SELL2 İçin Değişiklik Var.

Umarım Anlatabilmişimdir. (Bu Anlattığım Eklerken Karşılaştığım Hatanın Düzeltmesi)

Konudaki Hata İse Şu Şekilde:

K Envanterinden İtemi Markete Sürükleyip Sattığımızda Problem Yok Fakat Sat Butonuna Tıklayıp K Envanterden İteme Tıklayıp Sat Dediğimizde Oyun Sanki Core Yemiş Gibi Saçmalıyor Bazen Normal Envanterden İtem Satıyor.

Söktüğüm Files'da Böyleydi.

1744544460054.webp

ben bu şekilde fixledim.

Birileri sorunu çözer, birileri özelliği direkt kaldırır.

benim için dediysen bende böyle bir sorun yoktu yaptığım her filesde bu şekilde yapıyorum packi bybass edip pot ile al sat yaparak core verdiriyorlar onun önüne geçmek için yapıyorum bunu
cythona geç bypass olmasın

Bu sorun python taraflı çözülüyor. Src tarafında her şey yapılmış durumda.
Edit: Konu içeriğini source sandığım için böyle bir yorum yapmışım özür diliyorum :)
Edit2: Bu fixi uygularken PythonNetworkStreamModule.cpp içerisinde bulunan
netSendShopSellPacketNew Fonksiyonundaki
rkNetStream.SendShopSellPacketNew(iSlotInv, iSlotNumber, iCount);
şu sıralamaya dikkat etmelisiniz. Bendeki önce InventoryType istediği için bu şekilde eklemem de bana sorun yaratır.

Son düzenleme:
Ek olarak bu sistemi ben kurdum lakin ben de şuan hem K envanterde BK okunmuyor hem de İteme taş ekleme gerçekleştiremiyorum. Bunun fixi elinizde mevcut ise benim ile iletişime geçebilir misiniz ?

Son düzenleme:
Sistem değil ki Hasan'ın dediği bir algoritma sadece. Py'u C'ye çevirmek o şekilde binary içerisine gömmek. Reverse engineering üzerinde çok iyiysen ancak belki çözebileceğin birşey Cython, o da belki öyle söyleyeyim sana ciddiyeti sen anla. @MT2Dev 'de belki yorum katabilir yazdıklarıma.
Reverse engineering Hiç bilgim yok

Diğer K Envanterlerinin günahı neydi onlarada bi fix uygulasaydın ya :ROFLMAO:

reverse engineering ile program analiz edilebilir ama asıl önemli olan programı değiştirebilmek. bildiğim kadarıyla metin2 camiasında client üzerinde oynama yapabilen biri yok.

Tartışma yorumları silinmiştir. Lütfen paylaşımların altında konudan alakasız tartışmalar gerçekleştirmeyin.

Geri