Merhaba sevgili MmoTutkunları ailesi
Teslim ettiğim dosyalarda çıkabilecek sorunları veya gözden kaçan sorunları ücretsiz bir şekilde Github üzerinden kolaylıkla sunuyorum.
Alt-Yapı Satışlarımda iade söz konusu değildir.
Altyapı Hk.
Altyapıdaki sistemler ve fixler denenerek atılmıştır sorunsuz sistemler ve fixlerdir yüksek online oyuncularda test edilmiştir.
Altyapı olabildiğince optimizasyonludur ek optimizasyona ihtiyaç duymaz yine de sizlerin tercihidir istediğiniz şekilde sadece sistemlerini ekleyerek ve sistemlerinizdeki sorunları fixleyerek gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
Teslim ettiğim dosyalarda çıkabilecek sorunları veya gözden kaçan sorunları ücretsiz bir şekilde Github üzerinden kolaylıkla sunuyorum.
Alt-Yapı Satışlarımda iade söz konusu değildir.
Üzerinde uğraşmakta ve geliştirmekte olduğumuz sağlam bir altyapıdır.
Arayıp bulabileceğiniz, en temiz alt yapı dosyalarından birisidir.
Sonradan yapmış olduğum fix ve optimizasyonları Github üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz.
dosyalarımın satışını yalnızca ben yapmaktayım. Benim aracılığımla satış yapmaya çalışanlara inanmayınız.
Tekrardan satışını yapan veya 3. kişilere paylaşan kişilere destek vermiyorum, projeden çıkartıyorum.
Arayıp bulabileceğiniz, en temiz alt yapı dosyalarından birisidir.
Sonradan yapmış olduğum fix ve optimizasyonları Github üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz.
dosyalarımın satışını yalnızca ben yapmaktayım. Benim aracılığımla satış yapmaya çalışanlara inanmayınız.
Tekrardan satışını yapan veya 3. kişilere paylaşan kişilere destek vermiyorum, projeden çıkartıyorum.
MartySama V5.6 üzerine düzenlenmiştir.
İçerisinde yapılması gereken ve bilinen sorunlar tek tek test edilerek fixlenmiştir.
Game Source GCC10 ile derlenmektedir.
Client Source Visual Studio 2022 aracılığıyla derlenmektedir.
MySQL 5.6 kullanılmaktadır.
Python 3
FreeBSD 12.x ve üzeri
İçerisinde yapılması gereken ve bilinen sorunlar tek tek test edilerek fixlenmiştir.
Game Source GCC10 ile derlenmektedir.
Client Source Visual Studio 2022 aracılığıyla derlenmektedir.
MySQL 5.6 kullanılmaktadır.
Python 3
FreeBSD 12.x ve üzeri
Hızlı Statü Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Official Cube Sistem - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Guisi Özelleştirilmiş Target İnfo Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Tr Tipi Hızlı Kanal Değiştirme Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Yere Düşen İtemlerin İsim Ve Adetini Gösterme Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Ücretli Satın Alınmış Bonus Tablosu. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Ve daha bir çok eklenti ve geliştirme..
Kodlar tamamen optimize edilmiştir ve yeni nesil c++ kodlamasına göre düzenlenmiştir.
Files içerisinde bir çok warning hatası ve kronik sorunlar çözülmüştür.
Altyapı daha önceden yüksek oyuncularda kullanılan altyapıdır.
Official Cube Sistem - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Guisi Özelleştirilmiş Target İnfo Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Tr Tipi Hızlı Kanal Değiştirme Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Yere Düşen İtemlerin İsim Ve Adetini Gösterme Sistemi. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Ücretli Satın Alınmış Bonus Tablosu. - ( Yüksek Oyuncuda Test Edildi. )
Ve daha bir çok eklenti ve geliştirme..
Kodlar tamamen optimize edilmiştir ve yeni nesil c++ kodlamasına göre düzenlenmiştir.
Files içerisinde bir çok warning hatası ve kronik sorunlar çözülmüştür.
Altyapı daha önceden yüksek oyuncularda kullanılan altyapıdır.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Altyapı Hk.
Altyapıdaki sistemler ve fixler denenerek atılmıştır sorunsuz sistemler ve fixlerdir yüksek online oyuncularda test edilmiştir.
Altyapı olabildiğince optimizasyonludur ek optimizasyona ihtiyaç duymaz yine de sizlerin tercihidir istediğiniz şekilde sadece sistemlerini ekleyerek ve sistemlerinizdeki sorunları fixleyerek gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
Discord : protoX#0001
Discord 2 : Kasimir#3108
giriş yap veya kayıt ol.
Son düzenleme: