Yardım Sistem ekledim bütün dosyalara error veriyor

• Konuyu açan Konuyu açan Eternal2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 142
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Eternal2

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bu konudaki sistemi ekliyorum fakat game sourcede bütün dosyalara error veriyor saçma sapan yerlere ekleme yapmadığım dosyalarda bile veriyor ne yapmam lazım

kaldırdım zaten böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım sırf o sistem için premium üyelik aldım

Kardesim premium uyelik aldınsa onun ucretini sana atayım premium uyeligini geri cekersin sen anlamıyorsan eklemeyi bilmiyorsan emege saygı duymayı bileceksin bu nedenle bu konula ilgili yardım konusu acsaydın bana yazsaydın sana eklerdim ne benim nede bir baskasının emegini karalamaya hakın yok kimsede senin tabi tutulmus ucretsiz hizmetcin degil anladınmı kullanmak istemesen kullanmazsın orda gerekli acıklamalar yazılmıs okusan anlarsın kimse soyulmus elmayı gelipte agzına sokmaz hata cozdukce ogrenilir yapılır

Son düzenleme:
O sistemin çalışacağını düşünmüyorum bilgin yoksa hiç bulaşma derim uğraşır durursun sürekli
Ücretten bahsedilse insanın yapamıyacagı hic bir sey yoktur söz konusu para olsun yeterki iyi forumlar

eklersen tebrikte ederim hakkınıda atarım
Ben parala yapacak olsaydım hizmet verdigim insanlardan surekli para talep ederdim ne sizin nede bir baskasının parasına ihtiyacım yok bu nedenle paranız sizde kalsın sizede sistem filan kurmuyorum yardımcıda olmuyorum kim sizinle birlikte sistemi kotuluyorsa onlar kendilerini iyi bilir onlar kurarlar iyi forumlar

fdklhjgfdgfd noldu tersine mi döndü işler
:) hak ettiginiz laflar basınızda fazla bu sekilde daha gelip size kurmamı bekliyorsanız sizin yerinizde olsam ne sistemle nede sistemi paylasanla muhatap olmam ogrenin oyle gelin benim burnum olacak hic bisey olmamıs gibi gelip kurcamvalla akıllı insansız asıl tebrik edilecek kisi sizsiniz

Geri