Merhaba;
Aşağıda gördüğünüz hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
Aşağıda gördüğünüz hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
#ifdef ENABLE_SUPPORT_SYSTEM
#include "SupportSystem.h"
#endif
CSupportSystem:Destroy
gibi.questlua_support.cpp dosyasını da ekledim ondan kaynaklı olabilir mi? Ama o dosyanın h dosyası yok.Bu hatayı include verilmediği zaman alırsın, eklemiş olup alman çok enteresan sistemin başka dosyaları var mı acaba ? Belki onlara da ihtiyaç duyuyordur char.cpp veya cmd_general.
Ayrıca .h dosyasını bir kontrol edin bakalım error verdiği yerde yazan fonksiyonlar orada ekli mi ? ÖrnekCSupportSystem:Destroy
gibi.
Olabilir tabiki, fonksiyonları aratarak dosyalarda hangisinden aldığını anlayabilirsin onu include olarak ekle sorun çözülecek diye düşünüyorum.questlua_support.cpp dosyasını da ekledim ondan kaynaklı olabilir mi? Ama o dosyanın h dosyası yok.
Ama o dosyanın questlua_support.h diye dosyasını eklemedim.Olabilir tabiki, fonksiyonları aratarak dosyalarda hangisinden aldığını anlayabilirsin onu include olarak ekle sorun çözülecek diye düşünüyorum.
Analamadınız o dosyanın .h uzantılı hali yok tek dosya olarak questlua_support.cpp dosyası var. questlua_support.h dosyası yok sistemde..h dosyasını ekleyin o direk .cpp'yi dahil eder zaten, .h eklemeniz yeter.
SupportSystem.cpp dosyasında bu kod bloğu var.O cpp dosyasında yukarıdaki foto içinde yazan error fonksiyonlarından hiç var mı bir bakar mısınız ?estroy fonksiyonu mesela.
void CSupportSystem::Destroy()
bool CSupportSystem::IsActiveSupport()