game.py de değişiklik yapmaya gerek yokmuş aşağıdakileri uygulayınca oluyor, isme tıklanıldığında pm ekranı açılır hale geliyorInput main cpp bak istersen
//Arat;
int len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s : %s", ch->GetName(), buf);
//Değiştir;
if (CHAT_TYPE_SHOUT == pinfo->type)
{
len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "|cFF98FF33|h[Lv %d] |Hchattanpmyolla:%s|h%s|h|r : %s", ch->GetLevel(), ch->GetName(), ch->GetName(), buf);
}
else
{
len = snprintf(chatbuf, sizeof(chatbuf), "%s : %s", ch->GetName(), buf);
}
ne bakımdan kötüsaltanat bu kadar kötü files ile bu kadar büyük kitleye nasıl hitap edebiliyor anlamıyorum, herhalde 13 yıldır açık diye millet bırakamıyor düşünsene ilkokul mezuniyetinde başlamışsın şu an 2 çocuğun var çar hala duruyor![]()
filesi güzel bence oyunu da güzel ama yöneten elemanlar bi değişik paragöz hepsisaltanat bu kadar kötü files ile bu kadar büyük kitleye nasıl hitap edebiliyor anlamıyorum, herhalde 13 yıldır açık diye millet bırakamıyor düşünsene ilkokul mezuniyetinde başlamışsın şu an 2 çocuğun var çar hala duruyor![]()
ne bakımdan kötü
Bineğe binmek için quest ekranı açılıyor yeterli değil mi, hesap kaydetme yok, anlamsız bir metin farmı var (botlar ch atarak her chdeki 2 metini kesiyor sadece), balık botu var ama korumalı alan yok vs vsfilesi güzel bence oyunu da güzel ama yöneten elemanlar bi değişik paragöz hepsi
bineğe questle binsen nolur questsiz binsen nolur, zaten onun asıl amacının sürekli bineğe in bin olmasın diye olduğunu düşünüyorum ama src taraflı da eklenip ona da in bin engeli koyulabilir o ayrı. metin farmı tüm swler öyle zaten. balık içinde pazar mapinde kesemiyodun sanki ama emin değilimBineğe binmek için quest ekranı açılıyor yeterli değil mi, hesap kaydetme yok, anlamsız bir metin farmı var (botlar ch atarak her chdeki 2 metini kesiyor sadece), balık botu var ama korumalı alan yok vs vs
Saltanat'ta zaten 2 tür binek var. Birisi senin dediğin yüzükle binilen, diğeri dragon kapsülü. Kapsülü skill bara koyup biniyorsun.Bineğe binmek için quest ekranı açılıyor yeterli değil mi, hesap kaydetme yok, anlamsız bir metin farmı var (botlar ch atarak her chdeki 2 metini kesiyor sadece), balık botu var ama korumalı alan yok vs vs
Saltanat'ta zaten 2 tür binek var. Birisi senin dediğin yüzükle binilen, diğeri dragon kapsülü. Kapsülü skill bara koyup biniyorsun.
Hesap kaydetme, bir files’a kötü demek için bir sebep değil bence.
Metin farmı, güncel farmlık serverlara göre eskide kalması normal çünkü eski farmlık haritaların dropları 10 yıl öncesiyle aynı.
Güncelde Saltanat'ta zaten 3 farklı yüksek seviye farmı var: Gnoll, Naga, Korsan Adası.
Bence hiçbir Metin2 serverının yapmadığı en güzel farm sistemi Gnoll farmı. Yukarıda değerli item var, tek CH, tek map, PvP serbest.
Diğer farmlık serverlar gibi “oto av > start”a basıp kalk git yerine, elinle değerli item farmla. Daha güzel bir şey mi var?
Saltanat bence iyi bir files ama yönetim eski yönetim olmadığı ve oyun güncellenmediği için farm konusunda kötü kalıyor.
Onun dışında sadece Gnoll başlı başına en güzel şey bence. Metin2 serverlarında güncelde en baba aktif farmı queue sistemiyle atıyorlar, sonra “Metin2 oynuyoruz” oluyor. Hayır, dizi izlerken yanda mouse click atıyorsun sadece.
ben sizin kadar oynamamış da olabilirim teşekkürlerbineğe questle binsen nolur questsiz binsen nolur, zaten onun asıl amacının sürekli bineğe in bin olmasın diye olduğunu düşünüyorum ama src taraflı da eklenip ona da in bin engeli koyulabilir o ayrı. metin farmı tüm swler öyle zaten. balık içinde pazar mapinde kesemiyodun sanki ama emin değilim
bende uzun zamandır oynamıyorum ama taa ortaokuldayken oyun çok güzeldi bu kadar paragöz değillerdi şimdi user az gözükür diye offshop bile eklemiyorlar. uzun zamandır oynamıyorum. swyi geliştirmeme sebeplerinin zaten son demleri olduğu içindir diye düşünüyorum. total onlinesi 500-1000 arasıdır. sitedeki yazan 3000-4000 doğru olsa bile yarısndan çoğu pazar hesabıben sizin kadar oynamamış da olabilirim teşekkürler![]()