Çözüldü python 2.7 manuel kurma

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

bckntr

ZIMBA
Geliştirici
Yardımsever Üye
MT Üye
Merhabalar, python 2.7 manuel kurma hakkında bilgisi olan var mı FreeBsd 12 ve üstünde pkg desteği kalktı maalesef. Manuel kurma bilgisi veya anlatım dosyası mevcut mu elinizde paylaşırsanız sevinirim.

hasanmacit

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Site yetkilisi
Moderatör
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Yazar
freebsd 13.2 de pkg desteği var sıfırdan kurulum yapabilirim diyorsan onu kullanabilirsin. olmadı şöyle bir yöntem deneyebilirsin. eski mysql paketlerinin manuel kurulum scriptleri var aynı işlemi python2.7 için yaparsan olucaktır.

bckntr

ZIMBA
Geliştirici
Yardımsever Üye
MT Üye
freebsd 13.2 de pkg desteği var sıfırdan kurulum yapabilirim diyorsan onu kullanabilirsin. olmadı şöyle bir yöntem deneyebilirsin. eski mysql paketlerinin manuel kurulum scriptleri var aynı işlemi python2.7 için yaparsan olucaktır.
12 FreeBsd Sürümü destekliyormuş 12 e geçtim şimdi ise pkg install python 27 yazarak kurulum sağladım fakat hata vermedi pyton 2.7 de kurmadı tekrar deniyorum kurmuyor çok saçma

bckntr

ZIMBA
Geliştirici
Yardımsever Üye
MT Üye
tarafımca goggle amcadan araştırma yaparak bu kodlara eriştim

cd /usr/ports/lang/python27/
make install

bu komutları uygulayarak python 2.7 kurulum sağlanmıştır.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.