Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhabalar, python 2.7 manuel kurma hakkında bilgisi olan var mı FreeBsd 12 ve üstünde pkg desteği kalktı maalesef. Manuel kurma bilgisi veya anlatım dosyası mevcut mu elinizde paylaşırsanız sevinirim.
freebsd 13.2 de pkg desteği var sıfırdan kurulum yapabilirim diyorsan onu kullanabilirsin. olmadı şöyle bir yöntem deneyebilirsin. eski mysql paketlerinin manuel kurulum scriptleri var aynı işlemi python2.7 için yaparsan olucaktır.
freebsd 13.2 de pkg desteği var sıfırdan kurulum yapabilirim diyorsan onu kullanabilirsin. olmadı şöyle bir yöntem deneyebilirsin. eski mysql paketlerinin manuel kurulum scriptleri var aynı işlemi python2.7 için yaparsan olucaktır.
12 FreeBsd Sürümü destekliyormuş 12 e geçtim şimdi ise pkg install python 27 yazarak kurulum sağladım fakat hata vermedi pyton 2.7 de kurmadı tekrar deniyorum kurmuyor çok saçma