Premium Pre-Mix Files / 1-99 / 1-105 / 1-120 Files / Sıfırdan Files & Sistem Yazımı / Teknik Destek - Mt2 Work

welberw9696

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Herkese merhaba

İsmim Umut, 4 yıl boyunca bana ait olan 55lvlmt2 serverini yönettim.Bunun dışında bir kaç server daha açtım.
1 yıl boyunca bilinen bir telekom şirketinde metin2 departmanında sorumlu olarak görev aldım.
Bir çok servere teknik destekte bulundum ve bulunmaya devam ediyorum. Metin2 hakkında hemen hemen her konuda destek verebilirim.

Discord: welberw#6758

1) Destek Süreci
  • Files alımlarında 1 ay boyunca benden kaynaklı oluşabilecek, projeye zarar verebilecek nitelikte hata & buglar için ücretsiz destek hakkına sahipsiniz.1 ay sonrasında ki destek benim inisiyatifimdedir. Aramızdaki iş ahlakı bozulmadığı sürece destek vermeye devam etmek isterim. 1 yıl önce files almış olup şuan da destek verdiğim müşterilerimin olduğunu bilmenizi istiyorum. 1 ay sonraki destek tamamen sizin yaklaşımınızla alakalı bunun benim inisiyatifimde olduğunu lütfen unutmayın.
  • Yapacağınız en ufak düzenlemenin, size göre basit sayılabilecek eklentilerin oyun dosyalarına zarar verip core & bug oluşumlarına sebebiyet verdiğini bilmeniz gerekiyor, sizden kaynaklı hataları düzeltmek zorunda olmadığımı bilmenizi istiyorum. Yine sizin bana olan yaklaşımınızla ilgili yardımcı olabilirim.
  • Sistem alımlarında da tüm süreç aynıdır.
2) Satın Alım Süreci
  • Taksitlendirme, %50 önden %50 iş bitimi, borç, sistem karşılığı tarzında hiç bir şekilde işlem yapmıyorum. Almak istediğiniz ürün hakkında önce tüm sorularınızı yanıtlıyorum, bilgi aldıktan sonra süreyi belirtiyorum, uygunsa ödeme sonrası süreç başlıyor.
  • Dosyalar teslim edildikten sonra hiç bir şekilde iade söz konusu değildir, sanal ürünlerin iadesi neredeyse imkansızdır. Bu yüzden alım öncesi lütfen sorularınızı iletip bilgi alın.
3) İhlaller
  • Benden aldığınız files veya sistemin satışını yapmanız yasaktır. Bu ürünleri 3. kişilerle paylaşmayacağınız veya satışını yapmayacağınız şartına bağlı olarak sağlıyorum. Files içinde ki bir sistemin veya fixin, aynı zamanda satışını yaptığım bir sistemin paylaşılması durumunda forumdan şikayetçi olup, sizinle de olan bağımı & desteğimi kesiyorum.
  • Fix adı altında geçen, test edilmemiş garantisi olmayan sistemleri ekleyip sorun yaşadığınızda destek verip vermemek tamamen benim inisiyatifimdedir. Tüm müşterilerinin yaptığı işlemleri tek tek kontrol edip takipçileri olamam. Sitemde veya burada konuda yer alan belirttiğim özellikler dışında sonradan dahil edeceğiniz her şey sizin sorumluluğunuzdadır. Yine aramızda ki iletişime bağlı olarak yardımcı olabilirim.
  • Ürünlerimin açıklamaların da belirtmediysem ekstra bir şey talep edemezsiniz.Ek ücretle yaptırmak isterseniz yardımcı olabilirim bunun dışında "X serverde böyle çalışıyor sizde de öyle sanmıştım" tarzında bir yaklaşım kabul etmiyorum Bilmeniz gereken detayları belirtiyorum, aklınıza takılan tüm soruları iletirseniz süreç her iki taraf içinde de sağlıklı ilerler.

Yeni files ve satışını yaptığım sistemlere sitem üzerinden ulaşabilirsiniz.

Web Sistem

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Hayalinizdeki filesi tek tıkla oluşturmaya ne dersiniz?
Hemen linke tıklayın, files özelliklerinizi seçin ve anında ödeyerek sipariş verin.
Files oluşturma linki:

Son düzenleme:

welberw9696

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Sistemlere Piyasa NPC eklenmiştir

• Toplu veya tekli satış yapılabilir
  • Mysql tablosuna veri girmeniz yeterlidir, python tarafı otomatiktir
piyasa_npc.png

Son düzenleme: