coku22 Üye Üye Mesaj 59 Çözümler 1 Beğeni 28 Puan 669 Ticaret Puanı 0 Cuma 21:12 #1 Oyun içi font ve serverinfo fontunu nasıl değiştirebilirim.
MCB MT Üye MT Üye Mesaj 339 Çözümler 25 Beğeni 152 Puan 164 Ticaret Puanı 0 Cuma 21:43 #2 coku22 demiş ki: Oyun içi font ve serverinfo fontunu nasıl değiştirebilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Kod: Genişlet Daralt Kopyala { "name" : "DungeonInfoOpenName", "type" : "text", "x" : 0, "y" : 0, "text" : "Zindan Giriş Bilgileri", "color" : 0xFFFEE3AE, // RENK KODU "fontname" : "Tahoma:17", // SAYI ARTARSA YAZI BÜYÜR AZALIRSA KÜÇÜLÜR "all_align" : "center", }, Upvote 0 Downvote
coku22 demiş ki: Oyun içi font ve serverinfo fontunu nasıl değiştirebilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Kod: Genişlet Daralt Kopyala { "name" : "DungeonInfoOpenName", "type" : "text", "x" : 0, "y" : 0, "text" : "Zindan Giriş Bilgileri", "color" : 0xFFFEE3AE, // RENK KODU "fontname" : "Tahoma:17", // SAYI ARTARSA YAZI BÜYÜR AZALIRSA KÜÇÜLÜR "all_align" : "center", },
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.218 Çözümler 68 Beğeni 1.706 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 Cuma 21:49 #3 Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. Buyur dostum, Alıntıdır. Upvote 0 Downvote
coku22 Üye Üye Mesaj 59 Çözümler 1 Beğeni 28 Puan 669 Ticaret Puanı 0 Cuma 21:56 #4 bckntr demiş ki: Alıntılarda özel içerikler gözükmez. Buyur dostum, Alıntıdır. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler, sadece karakterlerde işe yarıyor serverinfo için galiba locale game den yapıcaz. Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: Alıntılarda özel içerikler gözükmez. Buyur dostum, Alıntıdır. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler, sadece karakterlerde işe yarıyor serverinfo için galiba locale game den yapıcaz.
MCB MT Üye MT Üye Mesaj 339 Çözümler 25 Beğeni 152 Puan 164 Ticaret Puanı 0 Cuma 22:00 #5 bckntr demiş ki: Alıntılarda özel içerikler gözükmez. Buyur dostum, Alıntıdır. Hepsini görmek için tıklayın... ben manual olanını paylaşmıştım oysaki Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: Alıntılarda özel içerikler gözükmez. Buyur dostum, Alıntıdır. Hepsini görmek için tıklayın... ben manual olanını paylaşmıştım oysaki
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.218 Çözümler 68 Beğeni 1.706 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 Cuma 22:02 #6 MCB demiş ki: ben manual olanını paylaşmıştım oysaki Hepsini görmek için tıklayın... Çorbada benim de tuzum olmasın mı Upvote 0 Downvote
MCB demiş ki: ben manual olanını paylaşmıştım oysaki Hepsini görmek için tıklayın... Çorbada benim de tuzum olmasın mı
MCB MT Üye MT Üye Mesaj 339 Çözümler 25 Beğeni 152 Puan 164 Ticaret Puanı 0 Cuma 22:05 #7 bckntr demiş ki: Çorbada benim de tuzum olmasın mı Hepsini görmek için tıklayın... Senin tuzun olmadan çorbanın lezzeti olmaz .d Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: Çorbada benim de tuzum olmasın mı Hepsini görmek için tıklayın... Senin tuzun olmadan çorbanın lezzeti olmaz .d
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.218 Çözümler 68 Beğeni 1.706 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 Cuma 22:10 #8 MCB demiş ki: Senin tuzun olmadan çorbanın lezzeti olmaz .d Hepsini görmek için tıklayın... Ayyy şapşikk Upvote 0 Downvote
MCB demiş ki: Senin tuzun olmadan çorbanın lezzeti olmaz .d Hepsini görmek için tıklayın... Ayyy şapşikk