Otomatik Sat Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan benjordi
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 228

benjordi

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Piyasada bulunan otomatik sat sistemini çoğu yerde araştırdım fakat bulamadım bu nedenle kendim yazmaya karar verdim.

Oyun Dosyası : Marty5.8

Son düzenleme:
Güncelleme
- Listeye eklenen itemler rastgele sıralanıyordu. Yaptığım değişiklikle artık alfabetik olarak ve +0, +1, +2 şeklinde sıralanıyor.

- Oyunda belirli bir süre geçtikten sonra listeden bir öğe seçip "Seçili İtemi Kaldır" butonuna bastığımda, öğe listede bulunmasına rağmen "İtem listesi boş" hatası alıyordum. Bu sorunu düzelttim ve artık herhangi bir hata oluşmuyor.

- "Tümünü Temizle" butonu ekledim. Bu sayede listedeki tüm öğeleri tek bir butonla kaldırabiliyorum.

İtemi yere sürükleyerek sattığımda belirlenen satış fiyatı ile Otomatik Sat sistemindeki fiyatın uyuşmadığını fark ettim. Bu sorunu gidermek için, istemci tarafında bulunan GetISellItemPrice fonksiyonunu Otomatik Sat sisteminin kaynak koduna entegre ettim.

- CTRL + X + SAĞ TIK yaptığımda itemi üstüne giyiyor/giymeye çalışıyordu düzeltildi.

- Sandıklar Otomatik Sat sistemine eklenme engeli getirildi.

- item 1 den fazla ise otomatik satma sistemine eklenmiyor ör: 10 adet kırmızı potu otomatik sat sistemine ekleyemezsiniz itemi ayırman lazım 1 adet ekleyebilirsin

Son düzenleme:
Geri