Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam muhtemelen Frebsd yani indirmiş oldugun sürümle alakalı olabilir bu sorun önceki kullanmış oldugun sürümü indirip dene bence
Örnek
Frebsd 9.2 mySQL 5.5 sürümü gibi gibi düşün
Hocam muhtemelen Frebsd yani indirmiş oldugun sürümle alakalı olabilir bu sorun önceki kullanmış oldugun sürümü indirip dene bence
Örnek
Frebsd 9.2 mySQL 5.5 sürümü gibi gibi düşün
sunucuhizmeti makinası biliyorum freebsd sürümü ile alakalı fakat adamlar sorunun bende olduğunu belirtip durduğu için artık farklı bir yol çizmek istedim
sunucuhizmeti makinası biliyorum freebsd sürümü ile alakalı fakat adamlar sorunun bende olduğunu belirtip durduğu için artık farklı bir yol çizmek istedim
Tamam işte kanka yardımcı olmaya çalışıyorum buraya yazmışsın nasıl yol çizerim diye o yüzden alıntı olarak donut yapmışsın madem konu ile alakalı bilgin var neden yardım almak istiyorsun orayida anlamış değilim anlayışla karsiyalacagini umuyorum iyi günler 🫡