Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım Nasıl hallettiyseniz burayada paylaşırsanız güzel olur sorun yaşayan arkadaşlar da yaralanır. Birde Seysr'ları Kod olarak paylaşırsanız, İnternet üzerinden aynı seysr'ı alan arkadaşlar arayınca direk bu konuyu bulabilirler.
Emin olmamak la birlikte tahmini söylüyorum. 2 3 dosyada eklemeleri var sanırım common_drop lardan bahsediyorum o moblar için ondan kaynaklı olabilir. Bugün kontrol edicem.
Emin olmamak la birlikte tahmini söylüyorum. 2 3 dosyada eklemeleri var sanırım common_drop lardan bahsediyorum o moblar için ondan kaynaklı olabilir. Bugün kontrol edicem.
sistem şuan kurulu olmadığından video atamıyorum fakat şöyle anlatayım
drop bilgisini açtığınızda sadece 1 item gözüküyor sonra kapat aç yapınca 2. item kapat aç yapınca 3. item vs vs şeklinde
sistem şuan kurulu olmadığından video atamıyorum fakat şöyle anlatayım
drop bilgisini açtığınızda sadece 1 item gözüküyor sonra kapat aç yapınca 2. item kapat aç yapınca 3. item vs vs şeklinde
Merhaba arkadaşlar,
Sistemi paylaştığımda olan sorunu göz ardı etmiştim açıkcası üşengeçlikten
Sistemi baştan sona kontrol ettim yetmedi dosyaları altına üstüne getirdim ama sonunda buldum. Aslında çok kolay birşey ama neden böyle birşey yapmışlar onu kestiremedim. Maymunlarda mob targeti drop olarak değilde kill olarak yani öldürdükçe içeriğindekiler artsın olarak ayarlamışlar bakıldığında güzel etkinlikler çıkar buradan ama bize tam göstermesi lazım yani kill değil drop olarak değiştirmemiz lazım.
Çözüm :
Ben kaya maymundan örnek vericem diğerlerini siz ayarlarsınız.
Mob kodu : 5161 Kaya Maymunu
Bu orjinal hali gördüğünüz gibi mob dropda 2 adet tanımlanmış 1.si kill olarak 2.si drop olarak öldürdükçe kill alanından itemler sırayla görünmeye başlıyor. 2. alandaki direk görünüyo zaten 50057 olan Zindan bitkisi
kill olarak değilde drop olarak değiştirdiğinizde liste tamamen yüklenecek aç kapat aç kapat yapmaya gerek kalmiycak. İyi kullanımlar.
Örnek Kullanım 1 :
mob_drop_item.txt:
Group ÀÌ»ê´ë¼º
{
Kill_drop 10
Mob 5161
Type drop
1 74 1 10 30
2 1034 1 10 30
3 2064 1 10 30
4 3064 1 10 30
5 5044 1 10 30