Yardım Metin2 yüzük sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan chylnoth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 227
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

chylnoth

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
70058 vnumlu ışınlanma yüzüğü çalışmıyor sebebini bilen varmı normal oyundaki ışınlanma yüzüğünün questini değiştiriyorum komple 70058 vnumlu eşyaya hiçbi türlü olmuyor tüm eşyalara uyuyor quest ama 70058 eşyasında quest olmuyor

1730387435008.webp

İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor fazla ukala cevaplar veriyorsun.
List'e eklediğin quest sıralamasından dolayı aktif olmuyor haberin olsun.
19779 eklentisini görüntüle
Listeye eklemeden de okutsa çalışırda. Bazı questlerde ansi kodlamasından dolayı okumuyo, questi okuttuktan sonra object içerisinde o item koduyla klasör oluşuyormu onu kontrol etmek lazım eğer oluşmuyosa demekki questi okutamıyosun. Klasör oluşursa zaten çalışcaktır.

Listeye eklemeden de okutsa çalışırda. Bazı questlerde ansi kodlamasından dolayı okumuyo, questi okuttuktan sonra object içerisinde o item koduyla klasör oluşuyormu onu kontrol etmek lazım eğer oluşmuyosa demekki questi okutamıyosun. Klasör oluşursa zaten çalışcaktır.
70058 objectte olustugu halde calısmıyor özellikle denedim hocam aynı quest farklı yüzüklerde calısıyor fakat bu 70058 vnumlu yüzükte bi türlü calısmıyor

70058 objectte olustugu halde calısmıyor özellikle denedim hocam aynı quest farklı yüzüklerde calısıyor fakat bu 70058 vnumlu yüzükte bi türlü calısmıyor
O klasörü sil questi tekrar okut klasör oluşursa oyuna gel reload q çek çalışır. İtemlerin ayrı ayrı özellikleri yok kısıtlama vs razu bende kullandım sorunsuz çalışıyodu. Olmassa yine, bakarım quest yazarım sana.

sorunsuz herşeyi yapıyorum klasörde oluşuyor tekrarladım sürekli herşey doğru gözüküyor fakat 70058 vnumlu yüzükte birşeyler var anlayamadım

Tekrardan Merhaba,
Bir çok quest denedim kendimde yazdım. Ama yok garip şekilde bu yüzükte çalışmıyo. Sanırım item kodu yüksek geliyor. Çalıştıranlar var ama nasıl bilmiyorum. Srclere baktım pack dosyalarına baktım garip bi şekilde extra bi eklemeleri yok. İtem kodunu 70058 değilde 40000 ile 40005 arasında olursa çalışıyor. Yapabileceğin en iyi 2şey.
1.si 40004 olan ışınlanma yüzüğünün iconunu bununla değiştirmek.
2.si item kodunu 70058den 40000 ile 40005 arasında değiştirmek.

Geri