yaptım bulmamadımYazıyı olduğu gibi, quest dosyaları dahil tüm dosyalarda ararsan daha çabuk bulursun.
malesef locale_game.txt dosyasında da yokLocale_game.txt ya da root içine manuelde yazılmış olabilir
Locale_game.txt ya da root içine manuelde yazılmış olabilir
özelden yazdım üstadMusait oldugunuz zaman ozelden iletisime gecin cozumleme getirelim
benimde en çok korktuğum yerMuhtemelen doğrudan Server Source'da var bu string. Game source içinde arayın
korktğum bu değil, build alırken hata veriyorKorkacak bir şey yok. Notepad++ kullanarak kolayca bulabilirsin. CTRL + Shift + F yapıp arama klasörünü Server Source dizini olarak belirle ve tüm dosyalarda ara, çıkacaktır.
23407 eklentisini görüntüle
src de çıkmadı common, db,, game tarattımKorkacak bir şey yok. Notepad++ kullanarak kolayca bulabilirsin. CTRL + Shift + F yapıp arama klasörünü Server Source dizini olarak belirle ve tüm dosyalarda ara, çıkacaktır.
23407 eklentisini görüntüle
dediğiniz gibi de yaptım ama malesef olmadıSource içerisinde bu yazımı yazılmıştır.locale/turkey içerisinde Locale.txt içerisine ekleyin Türkçesiyle beraber .
du - hast -die - zu -töten her kelimeyi denedimAratırken tüm cümleyi değil de içerisindeki türkçe karekter içermeyen kelimeleri seçip aratmayı deneyin