Çözüldü METİN2 PACK SYSERR : RunMain Error HATASI

• Konuyu açan Konuyu açan mertcanayhan06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 25
  • Gösterim Gösterim 280
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

mertcanayhan06

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
SELAMIN ALEYKUM ARKADAŞLAR OTO PACK AÇTIGIMDA EKRANA HİÇ BİR ŞEY GELMİYOR VE SYSERR DE : RunMain Error BU HATASI ALIYORUM KULLANICI AYARI EN ALTTA PACK AÇICI OLARAK EPACK32 KULLANIYORUM HATAM VARDIR DİYE TEMİZ ROOTLARI ATTIM YİNE AYNI SORUNU ALIYORUM VARMI BİR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN

Dosya Eklentileri

• Ekran görüntüsü 2025-03-09 031838.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-09 031838.webp
    9,3 KB · Gösterim: 12
O zaman 3 seçenek var, 1. Eksik dosya olabilir 2. Dosyalardan birinde sıkıntı olabilir 3. Panelde sıkıntı olabilir ama bunlardan önce bilgisayarına temiz bir kurulum yapıp denemekte fayda var

O zaman 3 seçenek var, 1. Eksik dosya olabilir 2. Dosyalardan birinde sıkıntı olabilir 3. Panelde sıkıntı olabilir ama bunlardan önce bilgisayarına temiz bir kurulum yapıp denemekte fayda var
hocam ilkönce ilginden dolayı teşşekür ederim 1. hiç işlem yapılmamış dosyalar ile denedim aynısı 2. dosyaların hepsi temiz 3. panelde sıkıntı olsa diyelim en azından oto packtan sonra giriş sayfası gelse razıyım herşeyin tertemiz halini yaptım tertemiz pack indirdim diye banamısın demedi

Rica ederim ne demek, bilişime ait sistem olduğu için pek fazla yardımcı olamadım müdahale edilecek çok az yer kalıyor malesef

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri