Magic To Master - Yeni Nesil MMORPG Kickstarter Duyurusu

Laniatus

MT Üye
MT Üye
Mesaj
270
Çözümler
6
Beğeni
230
Puan
779
Ticaret Puanı
0

Dear gamers, today we would like to introduce you to an extremely exciting game. A game full of powerful mythological figures of the Far Eastern culture, powerful heroes and great battle mechanics.

In this game, you will create your character and defeat powerful world bosses and their servants in the Arasina continents of the Far East. The loot you acquire will grant ancient magic bonuses that can be used to strengthen your characters or sold in the empire's marketplace. The familiar hack and slash style combat system makes the game very action-packed and fun. It will keep you entertained at every level and make you feel like you're playing the most fun MMO game of your life. With a fair and competitive gameplay, you'll get the perfect experience of mastering each area.

The game features more than 8 different character classes, 4 different dynasties and 2 powerful sects, each with their own unique combat abilities. There are also many mounts to accompany you, millions of equipment and accessories to strengthen your pet character, and many different quests, guild battles and PvP arenas. You can also team up with other players or fight against everyone.

Magic To Master is a perfect choice for gamers who love far eastern culture.




Magic To Master, our MMORPG game that we have been working on for a long time and is now fully completed and ready to be played, will launch on Kickstarter on May 30, 2023.
It is an international MMORPG game with support for about 25 different languages. M2M has an advanced spectrum inspired by many MMORPG games you know.

Please consider backing Magic To Master on Kickstarter and help us find the support we need to bring the game back. The game is fully finished and ready to play. The game engine on which the game was created, and all legal and official rights belong to Laniatus LLC.


It has been officially decided and structured by the company to allow P2P (i.e. the well-known C2C business model) player-to-player legal trading in Magic To Master. We are pleased to bring you this next generation classic MMORPG.
On May 30th, back Magic To Master on Kickstarter and get a chance to win valuable and limited rewards.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Please don't forget to follow our project, just click the green "Notify me at launch" button on the Kickstarter pre-launch page to follow the project.

We have prepared a short video for you below.



Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Thank you very much indeed for your support, patience and understanding.​


Sevgili oyun severler, bugün sizi son derece heyecan verici bir oyunla tanıştırmak istiyoruz. Uzak Doğu kültürünün güçlü mitolojik figürleri, güçlü kahramanlar ve harika savaş mekanikleri ile dolu bir oyun.

Bu oyunda karakterinizi yaratacak ve Uzak Doğu'nun Arasina kıtalarında güçlü dünya patronlarını ve onların hizmetkârlarını yeneceksiniz. Elde ettiğiniz ganimetler, karakterlerinizi güçlendirmek için kullanılabilecek veya imparatorluğun pazarında satılabilecek antik büyü bonusları verecektir. Tanıdık hack and slash tarzı savaş sistemi oyunu çok aksiyon dolu ve eğlenceli hale getiriyor. Sizi her seviyede eğlendirecek ve hayatınızın en eğlenceli MMO oyununu oynuyormuş gibi hissetmenizi sağlayacak. Adil ve rekabetçi bir oynanışla, her alanda ustalaşmanın mükemmel deneyimini yaşayacaksınız.

Oyunda her biri kendine özgü savaş yeteneklerine sahip 8'den fazla farklı karakter sınıfı, 4 farklı hanedan ve 2 güçlü mezhep bulunuyor. Ayrıca size eşlik edecek birçok binek, evcil hayvan karakterinizi güçlendirmek için milyonlarca ekipman ve aksesuar ve birçok farklı görev, lonca savaşları ve PvP arenaları var. Ayrıca diğer oyuncularla takım kurabilir veya herkese karşı savaşabilirsiniz.

Magic To Master, uzak doğu kültürünü seven oyuncular için mükemmel bir seçim.


Uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve artık tamamen tamamlanarak oynanmaya hazır hale gelen MMORPG oyunumuz Magic To Master, 30 Mayıs 2023 tarihinde Kickstarter'da lansmanını gerçekleştirecek.

Yaklaşık 25 farklı dil desteği ile uluslararası bir MMORPG oyunudur. M2M, bildiğiniz birçok MMORPG oyunundan esinlenen gelişmiş bir spektruma sahiptir.

Lütfen Magic To Master'ı Kickstarter'da desteklemeyi düşünün ve oyunu geri getirmek için ihtiyaç duyduğumuz desteği bulmamıza yardımcı olun. Oyun tamamen bitmiş ve oynamaya hazırdır. Oyunun yaratıldığı oyun motoru ve tüm yasal ve resmi haklar Laniatus LLC'ye aittir.

Magic To Master'da P2P (yani iyi bilinen C2C iş modeli) oyuncudan oyuncuya yasal ticarete izin verilmesi şirket tarafından resmi olarak kararlaştırılmış ve yapılandırılmıştır. Sizlere bu yeni nesil klasik MMORPG'yi sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

30 Mayıs'ta Kickstarter'da Magic To Master'ı destekleyin ve değerli ve sınırlı ödüller kazanma şansı yakalayın.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Lütfen projemizi takip etmeyi unutmayın, Kickstarter lansman öncesi sayfasındaki yeşil "Lansmanda bana haber ver" düğmesine tıklamanız yeterli.

Aşağıda sizler için kısa bir video hazırladık.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Desteğiniz, sabrınız ve anlayışınız için gerçekten çok teşekkür ederiz.​
 
Merhaba kutluyorum tebrikler, fakat ben neden bu kadar fazla metin2 ye benzettim. karakter skilleri koşusu animasyonları daha özgün olamaz mıydı.
 
Merhaba kutluyorum tebrikler, fakat ben neden bu kadar fazla metin2 ye benzettim. karakter skilleri koşusu animasyonları daha özgün olamaz mıydı.

Merhaba @EDRA,

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Özgünlük göreceli bir kavramdır. Oyunumuz, yalnızca Metin2'ye benzerlikler taşımamaktadır. Birçok klasik RPG'den ilham alarak tasarlanmıştır. İlk başta Metin2 benzerliği üzerine odaklansak da, zamanla targetable ve non-targetable, ranged, co-op gibi özellikleri ekleyerek oyunun kapsamını genişlettik. Bu da bir tür özgünlük anlamına geliyor teorik anlamda. Şu an itibarıyla birçok bilinen old-school MMORPG'sinden benzerlikler içermektedir. Ancak evet genel tasarımı çoğunlukla Metin2 based tarzında oluşturulmuştur.

Oyundaki tüm animasyonlar, mekanikler, program ve ağ kodları, modeller tamamen farklıdır ve telif hakları korunmaktadır. Rad GT yerine Nvidia Pixar'ın yeni bir sistemi olan USD'yi oyun motorumuzda kullanmaktayız. Ayrıca GPT4 tabanlı bir server-side AC (anti-cheat) sistemimiz mevcuttur. Geliştirdiğimiz oyun, sadece Metin2'ye değil tüm MMORPG dünyasına yeni bir soluk getirmek amacıyla tasarlanmıştır. Bunların en önemlilerinden biri, P2P (Peer-to-peer) (yani diğer adıyla oyuncular arası gerçek para ticareti) iş modelini resmi ve yasal olarak komisyon bazlı kullanmayı hedefliyoruz. Oyunda ise sadece kozmetik tabanlı içerik sunarak yeni paraya dayalı haksız kazancı ortadan kaldırarak rekabetçi ve uzun soluklu bir deneyim sunmayı hedeflemekteyiz.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
'taki lansmanımızda sizi de aramızda görmek ve desteklerinizi onurla karşılamak isteriz. Resmi sunucumuza katılarak topluluğumuzda istediğiniz soruları özgürce sorabilirsiniz.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


Geliştirdiğimiz oyunun başarılı olması için sizin gibi destekçilerin varlığı bizim için çok önemlidir. Eğer katılırsanız, birlikte heyecan verici bir MMORPG deneyimine adım atabiliriz.

Teşekkürler ve umarım sizleri de aramızda görebiliriz!
 
Son düzenleme:
Geri
Üst