Evet ama burada fotoğraflardaki olay normal değilBu metin2'nin olağan davranışı değil mi? FPS frametime yükselmeye başlayınca render mesafesini git gide kısar. Sen karaktere yaklaşınca daha uzağı renderliyor çünkü renderlanan çevre azaldığı için frametime da azalır render mesafesi artar
Haklısınız fakat arkadaki görüntü normal değil ram kullanımı 390.800 civarıBu metin2'nin olağan davranışı değil mi? FPS frametime yükselmeye başlayınca render mesafesini git gide kısar. Sen karaktere yaklaşınca daha uzağı renderliyor çünkü renderlanan çevre azaldığı için frametime da azalır render mesafesi artar
onu henüz eklememiştim lalekar'ın fixi vardı onları devre dışı bıraktım fakat düzelmedibuna owsap memory leak fix sebep oluyor olabilir onu kaldırıp dene
Mainline'da fog ayarı çalışmadığı için, benim default olarak kapattığım sis senin gözüne garip geliyor, aslında ortada bug yok, normal mainline davranısı. Oyun seçeneklerinden sis modunu açarsan gözüne normal gelecek. Yoksa fix zaten official metin2'den ters mühendislikle sökülme, official da aynı metodu kullanıyor yani.Arkadaşlar bu problemi hangi dosya yada hangi kod bloğu yapar diğer dosyalara bakarak düzeltmeye çalışayım fog sistemi silinmiş yeni fog sistemi eklenmiş mali’ye ait olanı acaba bunla mı alakalı bilmiyorum o yuzden kod bloğu üzerinden gitmeyi düşünüyorum.