Yardım Item_proto.txt Kapatınca Türkçe Karakter ve İkon Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA YAZILIM
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 40
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ETKA YAZILIM

S U L E Y M A N
Premium Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir çözemediğim teknik bir sorunla karşı karşıyayım. Günlerdir uğraşıyorum ancak sorunun kaynağını tam olarak belirleyebilmiş değilim. Daha önce item_proto dosyasındaki Türkçe-Korece karakter sorunlarını çözdüm. Ancak şu an dump_proto dosyasında item_proto.txt dosyasını kapattığımda iki farklı sorun ortaya çıkıyor:

1. Türkçe karakter sorunu
  2. İtem ikonlarının bozulması

İlginç olan nokta şu ki, eski proto dosyasını locale_tr içerisine eklediğimde hiçbir sorun yaşanmıyor ve her şey eski haline dönüyor. Çalışmalarımı Excel üzerinden yürütmeme rağmen bu problemle karşılaşıyorum.

Bu konuda bilgisi olan ustalarımın konuya dahil olup destek vermesini rica ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aşağıda ilgili sorunu gösteren videoyu bulabilirsiniz. İlginiz için tekrar teşekkürler!

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Çözüm
sorunum çözülmüstür forumda 40 k zagne pack acıcı kapatıcı ıle gereklı olan duzenlemeler yapılıp ıstedıgım sonuca ulaştım sunu dıle getırmek ıstıyorum yasadıgım sorunu kım yasarsa yasasın farketmezisin ıtem_proto ve mob_proto calısması yapıldıgı zaman sunu fark ettım excelle ne kadar calısmanın dogru oldugunu bılsek sunu bılmenızı ısterım ıtem_proto veya mob_proto xml olarak calısma yaptıgınız zaman dırek kapatabılırsınız zagne pack acıcı ve kapatıcı ıle bu sorunu yasıyan olursa buna dıkat etmesını dılerım tesekurler kapatabılırsınız sorunu kendım cozdum iyi forumlar....
sorunum çözülmüstür forumda 40 k zagne pack acıcı kapatıcı ıle gereklı olan duzenlemeler yapılıp ıstedıgım sonuca ulaştım sunu dıle getırmek ıstıyorum yasadıgım sorunu kım yasarsa yasasın farketmezisin ıtem_proto ve mob_proto calısması yapıldıgı zaman sunu fark ettım excelle ne kadar calısmanın dogru oldugunu bılsek sunu bılmenızı ısterım ıtem_proto veya mob_proto xml olarak calısma yaptıgınız zaman dırek kapatabılırsınız zagne pack acıcı ve kapatıcı ıle bu sorunu yasıyan olursa buna dıkat etmesını dılerım tesekurler kapatabılırsınız sorunu kendım cozdum iyi forumlar....

Çözüm
Geri