Soru item proto hatası

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA YAZILIM
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 97
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

ETKA YAZILIM

S U L E Y M A N
Premium Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
item protoda düzenleme yaparken notepad ile açıyorum ılk olarak dıl corede bulunup tümünü sec yaparak türkçe karaktere alıyorum sonra korece dılıne getırdıkten sonra ısım bıtınce fakat karsılastıgım hata ıse dumprotoda kapatınca butun isimlerin bozulması meydana cıkıyor bu konu hakında yardımcı olursanız sevınırım veya ne yapmam gerektıgın hakında bılgı vermenız ıse bana yeterlı olacaktır excell gerektırmıyecek ıslem oldugu ıcın notepadta yapıyorum bunuda bılmenızı ısterım ufak carplı bır ıslem butun ısımlerın bozulmasına dahıl oluyor

1742945525605.webp

:) bune şimdi yazdıgımı okuyarakmı attın yoksa dostum öyle canınmı sıkıldı

zaten ılk duzenlenmemde tumunu secerek turkce alıyorum ıslemım bıttıgı zaman tekrar korece cevırıyorum turkcedede korecede proto kapattıgım zaman yınede bozuyor senın dedıgın yontem zaten olması gereken bızım sorunumuz neden bozması veya neden korece olması

bozuyor işte dostum ne yapalım :D vardır onunda çözümü de ne uğraşıcan zaten 1-2 kez açıcaksın toplu düzenliceksin işin biticek 2-3 tuşa da bası ver her açışında :DD

:) :) keske dedıgın gıbı hep tus tıklaması olabılse ben bır harfle 2 hafta ugrastıgım gunlerı unutmam ama dedıgın gıbı degıl bızım sorun cıddı sorun her ıslem 1 2 sefer olsaydı 40 tane fıles fırında cıkartmıs olacaktım yınede bılgılerın ıcın tesekur ederım

Arkadaşım senin tam olarak sorunun ne ? Beynimi yaktın yeminle 😀😀😀 altı üstü item proto editlicen ne kadar zor olabilir ki 😀😀

dostum bak ben sımdı proto uzerınde bazı calısmalar yapıyorum excelle gerek kalmadan dıyorumkı notepad ıle calısıp dırek ısımı bıtıreyım uzun bır ıslem olmadıgı ıcın excelle ugrasmak ıstemıyorum bu nedenle ıtemproto acınca once turkce cevıyorum cevırdıkten sonra ıslemlerım bıtırdım herseye tamam dedım tekrar eskı dıl halı korecemıydı koreye cevırıp kaydedıyorum kayıt ettıkten sonra dumproto ıle kapatıyorum kapatılan proto locale atıyorum attıktan sonra oyunda olan butun ıtemle ılgılı ne var ısımlerı bozulup çınce oluyor sımdı anladınmı anlamadıysan ıngılızce cevıreyım yanı bu proto kapatmaları farklı proglamlarlada denedım aynı sorun yaratıyor sadece dumproto degıl :)

İngilizce çevirmene gerek yok Teşekkür ederim sen derdini Türkçe anlatabilsen bana yeter 🙂
Item protoyu editlerken excel kullanma notepad kullan sadece ve item_proto.txt yi actiginda ilk benim attigim sekil ayar yap sonra duzenlemelerini yap kaydet kapat. Koreceye falan da çevirme sakın heee 😀😀

ben diyorum amerika sen diyorsun fransa 2 ci dünya savaşı oldu konumuz teşekür ederim olur denerım

Kardeşim item protoyu excel ile düzenleyen ilk insan olabilirsin 😅 evet bencede sen Amerika diyorsun
excel ile editlemek dünyanın en mantıklı işi üstelik protoyu bozmuyorda

bence excelden editlemeye devam et, eğer illa notepadle yapıcam diyosan protoyu türkçeye çevirmene gerek yok zaten isimleri item namesten çekiyor protonun dil ayarlarıyla oynama

bence excelden editlemeye devam et, eğer illa notepadle yapıcam diyosan protoyu türkçeye çevirmene gerek yok zaten isimleri item namesten çekiyor protonun dil ayarlarıyla oynama
İnan elim daha 1 kere excele gitmedi Arkadaşlarıma da sordum onlar da benimle aynı kafada :D

hocam zaten butun calısmalarımı excellle yapıyorum ufak caplı calısmalar oldugu ıcın excelle ugrasmak ıstemedım zaten buyuk calısmalarımda excelle yapıyorumda ıste bazı dostlarımız excelden haberı bıle yok bu nedenle ne diyimki arkadasımızın canı sag olsun :)

İnan elim daha 1 kere excele gitmedi Arkadaşlarıma da sordum onlar da benimle aynı kafada :D
doğrudur kullanınca anlarsın ama ne demek istediğimi
hocam zaten butun calısmalarımı excellle yapıyorum ufak caplı calısmalar oldugu ıcın excelle ugrasmak ıstemedım zaten buyuk calısmalarımda excelle yapıyorumda ıste bazı dostlarımız excelden haberı bıle yok bu nedenle ne diyimki arkadasımızın canı sag olsun :)
anlattım zaten protoyu türkçe dil yapma dedim

Geri