Öneri Hangi hile korumasını kullanmalıyım?

• Konuyu açan Konuyu açan ciloglum120
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 480
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

ciloglum120

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Serverlerimde Normalde svside + cshield kullaniyorum.
Ama cshielddan memnun değilim çünkü sürekli açılışta çok fazla sıkıntı yaşıyorum saçma sapan hata alan oyuncular oluyor. Horusmodus mu ne öyle bi hata mutlaka alıyoruz zaten ayrıca çeşitli dll hatalari vb. Sürekli yaşanıyor. Herşeyde olduğu gibi hile korumasında da hatalar çıkabilir elbet ama çözüm için minimum 2 gün beklemek gerekiyor çünkü arkadaş aşırı yavaş çalışıyor ve genelde şöyle cevap alıyorum: şuan tatildeyim, dönünce bakacağım.

Bu sebeblerden dolayı svside ile uyumlu çalışacak hile koruması arıyorum ama benim serverim deneme tahtası değil o yüzden hali hazırda her hangi bir serverde sorunsuz çalışan korumalara yönelmek istiyorum.
Örnek olarak

LycanShield
BearAC

Bu 2 korumadan hangisini önerirsiniz? Yada daha farklı önereceğiniz koruma var mı ?
Uriel ve rascal çok tuzlu olduğu için almak istemiyorum.

Bot için çözüm arıyorsan örnekte verdiğin ikisinde de botlar çalışıyor biliyorum.

Şuan piyasa da loncalık oyun açacaksan loncaları çeken en önemli 2 koruma Rascal svside tuzlu da olsa bu böyle maalesef tamam botlar falan açılıyor diye biliyorum rascal da ama adı olduğu için oyuncu ona bakıyor fakat rascalı da sevmeyen yok virüs atıyor falan diyen kitle de var ben tüm sezonlarım da svside rascal kullandım bir sorun yaşamadım hiçbir türlü, rascal çalıştığı kişilerden referans istiyor rascal alacak olursan aram iyidir seve seve yardımcı olurum loncalık ise bu ikisi iyidir artık tercih senin

Şuan piyasa da loncalık oyun açacaksan loncaları çeken en önemli 2 koruma Rascal svside tuzlu da olsa bu böyle maalesef tamam botlar falan açılıyor diye biliyorum rascal da ama adı olduğu için oyuncu ona bakıyor fakat rascalı da sevmeyen yok virüs atıyor falan diyen kitle de var ben tüm sezonlarım da svside rascal kullandım bir sorun yaşamadım hiçbir türlü, rascal çalıştığı kişilerden referans istiyor rascal alacak olursan aram iyidir seve seve yardımcı olurum loncalık ise bu ikisi iyidir artık tercih senin
Teşekkür ederim bilgilendirmen için 🙏

Geri