Çözüldü grafik ile ilgili bir sorun

• Konuyu açan Konuyu açan Ken
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 285
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Ken

Premium Üye
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
7

zenaris versiyonunda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. hatta bu fileste de böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum işin doğrusu. müşteriden aldığım dönüt sonucu dosyaları tekrar karşılaştırdım. tüm işlemleri sıfırladım tekrarladım ama sebebini bulamadım. herhangi bir debug log kaydı da yok. fikirlere açığım.​

Çözüm
post processing ile alakalıymış post processingi söktüğüm filesten değilde zenaristen kullanıyormuşum o buna sebep olmuş. post processingi diğer grafikli filesten alınca sorun düzeldi
grafik dosyalarında herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?

Dosya Eklentileri

• grafikdosyalarıı.webp
    grafikdosyalarıı.webp
    82,8 KB · Gösterim: 53
hayır dediğim gibi zenaris sürümünü kullanmıyorum zaten

Konu hakkında zaten görüştük, sorun büyük ihtimalle srcdeki shader bağlantılarıyla alakalı. Yani Render'dan bahsediyorum. Bir noktada bir yanlışlık veya tutarsızlık var fakat bunun neresi olduğunu tespit etmek pek kolay değil. Özellikle dışarıdan/nerede ne yapıldığını bilmeyen birisi için..

zenaris versiyonunda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. hatta bu fileste de böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum işin doğrusu. müşteriden aldığım dönüt sonucu dosyaları tekrar karşılaştırdım. tüm işlemleri sıfırladım tekrarladım ama sebebini bulamadım. herhangi bir debug log kaydı da yok. fikirlere açığım.​

Sorun yok köpek flashbang atmış

post processing ile alakalıymış post processingi söktüğüm filesten değilde zenaristen kullanıyormuşum o buna sebep olmuş. post processingi diğer grafikli filesten alınca sorun düzeldi

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri