Google always free tier beleş vps

• Konuyu açan Konuyu açan eray1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 143

eray1453

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
guogulun ücretsiz vepe sesi

bu olveys olduğu için sınırsız

Kurulum

doç
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

1742495952211.webp

1742496057098.webp

Bonus1
kart doğrulaması istiyor sanal kart kullanın

Bonus bi söz
Dünya bir misafirhânedir. İnsan ise, onda az duracaktır ve vazifesi çok bir misafirdir ve kısa bir ömürde hayat-ı ebediyeye lâzım olan levâzımâtı tedârik etmekle mükelleftir.

Son düzenleme:
gogılın ücreiüğaaatsiz vepesesiüü çalışmiğür herşeyi denedim en son vladimire dönüşüp kan emecem ağağağağa misafir değiliz bu dünyada kesinlikle misafir değilizzzzizizizizzzzzz herkes kral olmak ve köle yapmak ister bu dünyada ama benim kölem sanal sunuculardır kardaşşşşş nokta :D

not: deepnote deneyin 14 günlük ücretsiz veriyir debian çalışan files kullanırsanız sıkıntı olmayacaktır hohohohoho bir aksakallı dededen alıntıdır.

gogılın ücreiüğaaatsiz vepesesiüü çalışmiğür herşeyi denedim en son vladimire dönüşüp kan emecem ağağağağa misafir değiliz bu dünyada kesinlikle misafir değilizzzzizizizizzzzzz herkes kral olmak ve köle yapmak ister bu dünyada ama benim kölem sanal sunuculardır kardaşşşşş nokta :D

not: deepnote deneyin 14 günlük ücretsiz veriyir debian çalışan files kullanırsanız sıkıntı olmayacaktır hohohohoho bir aksakallı dededen alıntıdır.

insan az duracak ve çok vazifeli bir misafirdir.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

apache kurdum.
https http aktif edince site açıldı
sunucu kurmadım kurmamda
çok düşük özellik veriyor
1742499985480.webp

dostum insan bir hamster ve dünya bir tımarhanedir iyi günler :poop: gugıl amcada virtual card, debit card alasını denedim çalışmadı onun yerine google cloud hesap satın aldım zamanında r10 dan o şekilde kullandım memnunum alacak olan varsa zaten bu kadar uğraşmaz tşkler <3

Yurt dışı kaynaklı da olsa test sunucu alabileceğimiz sınırsız bir yer yok mudur?

Geri