Yardım files ve sistem önerileri

• Konuyu açan Konuyu açan ezedexe
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 110
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ezedexe

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben metin2 server files geliştiriciliğine yeni başladım kendim önceden başkalarının paylaşmış olduğu sistemleri ekleyip oyun açıyordum artık kendim yazmaya karar verdim bu konuda alt yapılık sistem arıyorum bu forumdamı başka forumdamı ne martysama 5.8 clear filesini buldum kendim derledim çalıştırdım nasıl güvenilirmidir yada önerdiğiniz böyle fazla sıkıntısı olmayan files mevcutmudur kendim 0 dan ofline shop olsun k envanter sistemi çark sistemleri vb tarzda içerikleri tasarlayıp paylaşmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba warezde bulunan altyapılar güncel değil genellikle güncel bir altyapı satın almanız gerekmektedir. Sadece öğrenme amaçlı bir gelişim süreci için kullanacaksanız martysama 5.8 kullanabilirsiniz ancak hem öğrenmek hemde kendi altyapınızı geliştirmek istiyorsanız güncel bir altyapı satın almanız gerekiyor. Düşünürseniz ben güncel altyapı satıyorum satış konum : Link harici sormak istediklerinizi de cevaplarım.

Merhaba warezde bulunan altyapılar güncel değil genellikle güncel bir altyapı satın almanız gerekmektedir. Sadece öğrenme amaçlı bir gelişim süreci için kullanacaksanız martysama 5.8 kullanabilirsiniz ancak hem öğrenmek hemde kendi altyapınızı geliştirmek istiyorsanız güncel bir altyapı satın almanız gerekiyor. Düşünürseniz ben güncel altyapı satıyorum satış konum : Link harici sormak istediklerinizi de cevaplarım.
kendim sıfırdan geliştirmek istiyorum güncel altyapı zaten nerden baksanız server açmalık galiba o yüzden sistemler çok fazla ama teşekkür ederim files link mevcutmu elinizde

5.8 güncel değil mi kankkkkiiii sanki kendi dosyanı satmak istiyn gibi geldi

Son düzenleme:
Bu konuda oyun açmaya hevesli biri olarak daha önce yaptığım araştırmalarımda ve gözlemlerde bir çok kişinin ya sıfırdan kraizy'nin paylaştığı 2014 dosyalarıyla sıfırdan yapmaya başladığını veya en çok martysama altyapılarını kullandığını gördüm. Çoğu kişi owsap'ın yaptığı altyapının kötü olduğunu ve bir çok soruna yol açtığını söylüyor. Eğer sıfırdan gerçekten tertemiz bir altyapı istiyorsanız 2014'te çıkan dosyaları kullanabilirsiniz ancak bu ciddi anlamda zaman ve uğraş ister. Forumda paylaşılan altyapı fileslardan birinide kullanabilirsiniz. Metin2 çok eski bir oyun elbet sorunlar çıkıyor her filesta.

kendi sunucum
Bu konuda oyun açmaya hevesli biri olarak daha önce yaptığım araştırmalarımda ve gözlemlerde bir çok kişinin ya sıfırdan kraizy'nin paylaştığı 2014 dosyalarıyla sıfırdan yapmaya başladığını veya en çok martysama altyapılarını kullandığını gördüm. Çoğu kişi owsap'ın yaptığı altyapının kötü olduğunu ve bir çok soruna yol açtığını söylüyor. Eğer sıfırdan gerçekten tertemiz bir altyapı istiyorsanız 2014'te çıkan dosyaları kullanabilirsiniz ancak bu ciddi anlamda zaman ve uğraş ister. Forumda paylaşılan altyapı fileslardan birinide kullanabilirsiniz. Metin2 çok eski bir oyun elbet sorunlar çıkıyor her filesta.
cevabınız için teşekkür ederim kendi sunucum mevcut aslında geliştirmek isteyen arkadaşlar varsa geliştirsek hemde bana tavsiyede bulunurlar diye düşünüyorum

Geri