asilords MT Üye MT Üye Mesaj 315 Çözümler 12 Beğeni 81 Puan 729 Ticaret Puanı 0 25 Temmuz 2024 #1 x serverinin sadece .epk dosyaları var ve silahları vs. gerekiyor nasıl unpack edebilirim?
hasanmacit Yasaklanmış Üye Cezalı Geliştirici Yardımsever Üye Editör Mesaj 4.924 Çözümler 210 Beğeni 4.974 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 25 Temmuz 2024 #2 edemezsin diye biliyorum. eix olmadan açmayı belki profesyonel unpackcılar biliyordur. Upvote 0 Downvote
asilords MT Üye MT Üye Mesaj 315 Çözümler 12 Beğeni 81 Puan 729 Ticaret Puanı 0 25 Temmuz 2024 #3 hasanmacit demiş ki: edemezsin diye biliyorum. eix olmadan açmayı belki profesyonel unpackcılar biliyordur. Hepsini görmek için tıklayın... O zaman eixleri exeye gömelim hiç açılmasın? Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: edemezsin diye biliyorum. eix olmadan açmayı belki profesyonel unpackcılar biliyordur. Hepsini görmek için tıklayın... O zaman eixleri exeye gömelim hiç açılmasın?
hasanmacit Yasaklanmış Üye Cezalı Geliştirici Yardımsever Üye Editör Mesaj 4.924 Çözümler 210 Beğeni 4.974 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 25 Temmuz 2024 #4 asilords demiş ki: O zaman eixleri exeye gömelim hiç açılmasın? Hepsini görmek için tıklayın... eixleri exeden çekebiliyorlar program yardımıyla Upvote 0 Downvote
asilords demiş ki: O zaman eixleri exeye gömelim hiç açılmasın? Hepsini görmek için tıklayın... eixleri exeden çekebiliyorlar program yardımıyla
asilords MT Üye MT Üye Mesaj 315 Çözümler 12 Beğeni 81 Puan 729 Ticaret Puanı 0 25 Temmuz 2024 #5 hasanmacit demiş ki: eixleri exeden çekebiliyorlar program yardımıyla Hepsini görmek için tıklayın... Exesi var bende nasıl çekebilirim eixleri bilginiz var mı? Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: eixleri exeden çekebiliyorlar program yardımıyla Hepsini görmek için tıklayın... Exesi var bende nasıl çekebilirim eixleri bilginiz var mı?
hasanmacit Yasaklanmış Üye Cezalı Geliştirici Yardımsever Üye Editör Mesaj 4.924 Çözümler 210 Beğeni 4.974 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 25 Temmuz 2024 #6 asilords demiş ki: Exesi var bende nasıl çekebilirim eixleri bilginiz var mı? Hepsini görmek için tıklayın... maalesef Upvote 0 Downvote
asilords demiş ki: Exesi var bende nasıl çekebilirim eixleri bilginiz var mı? Hepsini görmek için tıklayın... maalesef