Çözüldü Cube Sistemi ClientSrc Hatası.

• Konuyu açan Konuyu açan TipsizFakir
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 62
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

TipsizFakir

GANIRTIRIM
Üye
Ticaret Puanı
0
client src eklentilerini sorunsuz eklediğimi düşünüyorum sonrasında eklentilerin içersinde bulunan.
"PythonCubeRenewal.cpp"
"PythonCubeRenewal.h"

bu iki dosyayı client src userinterface üzerine gelip Ekle > Var Olan Öğe Ekle > Şeklinde ekleme yapmama rağmen alttaki görselde bulunan hatayı veriyor build alırken.

cubefucked.webp

Çözüm
4633 4654 4673 satırlarda eksiklik var yada else endif satırlar atlatılmıs bir kontrol et istersen o hatalara tıklıyarak düzeltebilirsin zaten sana hatayı gosteriyor hatayı kapatırsan otomatik gider kendiliginden
4633 4654 4673 satırlarda eksiklik var yada else endif satırlar atlatılmıs bir kontrol et istersen o hatalara tıklıyarak düzeltebilirsin zaten sana hatayı gosteriyor hatayı kapatırsan otomatik gider kendiliginden

Çözüm
valla biraz dediğin gibi yaptım biraz kurcukladım önceki sistemler nasıl eklenmiş nereye eklenmiş ona baktım şuan düzeldi build aldı umarım çalışır :)

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri