Çözüldü ClientBuild UserInterface Hatakodu : LNK:2038 LNK:2019

• Konuyu açan Konuyu açan laynepowa
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 618
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

laynepowa

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Hiçbir değişiklik yapmadan UserInterfaceyi build etmek istedim fakat karşılaştığım sorun ektedir yardımlarınızı bekliyorum.

axdIPJ.png

WlEjak.png

cOsfQu.png

Çözüm
Mevcut kaynak kodlarınız güncel visual studio sürümleri ile uyumlu değil sanırsam. 2019 veya 2017 kullanıyorsanız 2013 ile build etmeniz gerekiyor. Ben güncel vs sürümleri ile build etmek istiyorum diyorsanız sizi buraya davet ediyorum.
Mevcut kaynak kodlarınız güncel visual studio sürümleri ile uyumlu değil sanırsam. 2019 veya 2017 kullanıyorsanız 2013 ile build etmeniz gerekiyor. Ben güncel vs sürümleri ile build etmek istiyorum diyorsanız sizi buraya davet ediyorum.

Çözüm
konuda çok fazla detay varda ben aradığımı bulamam gibi o konuda yardımcı olur musun bana forumda yeniyim

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Visual studio 2019 yazan konu başlıklarına tıklayın gerisini videolu rehberler anlatıyor. Eğer uğraşmak istemezseniz visual studio 2013 indirip derlemeyi deneyin.

İlginç şuan ben girebiliyorum. VPN ile girmeyi deneyebilir misiniz?

Hangi filesi kullanırsanız kullanın yükseltme işlemleri aynıdır. Videodan gerekli yerleri ayıklayıp uygulamanız gerekiyor. Amacımız yardımcı olmak tabii ki de. Keşke bende sizin gibi zamanında uğraşmaya değmez deyip uğraşmasaydım. :)
Uğraşmak istemiyorsanız visual studio 2013 ile derlemeniz gerekiyor. Projenizde başarılar dilerim.
Bu konuya yeterince yanıt verildiğini düşündüğüm için kilitliyorum.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri