50 pound değerinde Auto Sell

• Konuyu açan Konuyu açan texas1343
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 480

texas1343

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
iyi aksamlar herkese 50 pound değerinde Auto Sell sistemini paylaşmak istiyorum iyi kullanımlar :)

not: bir kaç sorunu var;

1: Qui de taşma oluyor item arama yapınca
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

2ncisi ise karakter atmak, ışınlanmak, oyuna giriş yaparken falan Quide 1 rakamı beliriyor

bu sorunları çözen olursa herkes temiz şekilde kullanır :)

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Dosya Eklentileri

• 444.webp
    444.webp
    31,6 KB · Gösterim: 170
ilk sorun için zenaris wiki sökün sorun morun kalmaz ya da becerebilirim diyen varsa sadece setinsiderender kısmını söksün. ikinci kısım ilk eklediğimde bende de öyle oluyodu sonra çözüldü bir yerde yanlış ekleme mi var bilmiyorum ama kendiliğinden çözülmüştü yani

sistemin yapımcısı kim dracarys mi

ilk sorun için zenaris wiki sökün sorun morun kalmaz ya da becerebilirim diyen varsa sadece setinsiderender kısmını söksün. ikinci kısım ilk eklediğimde bende de öyle oluyodu sonra çözüldü bir yerde yanlış ekleme mi var bilmiyorum ama kendiliğinden çözülmüştü yani
ilgili kısmı setinsiderender içeren dosyaları ayırıp atabilme şansın varmıdır zenarisi indirmeyelim şimdi hacım internet leş :D

ilgili kısmı setinsiderender içeren dosyaları ayırıp atabilme şansın varmıdır zenarisi indirmeyelim şimdi hacım internet leş :D
1-2 cpplik iş değil clip masking gibi düşün ama wiki definesi altında hatta game optionsla karıştığı yerler de var. pcye geçtiğim zaman atmaya çalışırım client srcyi

qui de taşma için clipmask eklenmesi gerkeyor sanırım ben ekledim de taşma devam etti

2cisi ise o 1 yazısı muhatamelen SetInsideRender ile alakalı o WIKI denenn sistemde bu dediğim şey var

Son düzenleme:
qui de taşma için clipmask eklenmesi gerkeyor sanırım ben ekledim de taşma devam etti

2cisi ise o 1 yazısı muhatamelen SetInsideRender ile alakalı o WIKI denenn sistemde bu dediğim şey var
clip mask uyarlı değil dracarys sistemleri setinsiderender ile alakalı

Ekran görüntüsü 2025-07-19 010028.webp

taşma sorununu halletim ama aktif e alıp oyundan çıkıp tekrar girince packet hatası veriyor

24751 eklentisini görüntüle

taşma sorununu halletim ama aktif e alıp oyundan çıkıp tekrar girince packet hatası veriyor
bu sistem iyi hoş ama taşma sorunu ve diğer sorunlar biraz sıkıntılı gibi ama çözülür ben vaktim olmadığı için SetInsideRender kurmadım onun içinde sistemi a dan z ye test etme imkanım olmadı ama sorunlu şekilde test ettim bulabildiklerim;

envanterdeki itemleri satışa ekliyebiliyoruz
envanterdeki giyili itemleri satışa ekledikten sonra oyundan çıkıp tekrar girmeye çalışırsak crash yiyor girmiyor bir daha o karaktere

bu sistem iyi hoş ama taşma sorunu ve diğer sorunlar biraz sıkıntılı gibi ama çözülür ben vaktim olmadığı için SetInsideRender kurmadım onun içinde sistemi a dan z ye test etme imkanım olmadı ama sorunlu şekilde test ettim bulabildiklerim;

envanterdeki itemleri satışa ekliyebiliyoruz
envanterdeki giyili itemleri satışa ekledikten sonra oyundan çıkıp tekrar girmeye çalışırsak crash yiyor girmiyor bir daha o karaktere

lib klasörü içinde oyuncuisim_autosell diye dosya oluşturuyor onun içini temizle girer karaktere

Geri