- Ticaret Puanı
- 0
Whistle'nin konusundaki 4 envanter sistemini eklemiştim ama 1 ve 2 envanter d oluyken 3 ve 4 boş olsa bile ticaret yoluyla item alamıyor boş yer yok diyor tekrar gözden geçirdim ama bir sorun bulamadım eklediğim yerlerde
bu konudaki sistemi eklemiştim
bu konudaki sistemi eklemiştim
Merhaba arkadaşlar,
Bugün size sorunları fixlenmiş bir şekilde 4 envanter sistemi eklemeyi anlatacağım.
Biliyorsunuz ki ben server files üzerinde çalışıyorum bu hususta forumlarda paylaşılan sistemlerin çoğunda bug bulunuyor. Bende bu bugları fixleyerek 4 envanter sistemi ekledim. Size nasıl ekleneceğini anlatacağım. İsterseniz 5 envanter yapın isterseniz 10 envanter yapın fark etmez.
Not: İşlemleri yapmadan önce yedek almanızı öneririm. Bu sistemde bilinen sorunlar çözülmüştür. Bilinmeyen bir sorun oluştuğu zaman konu altından belirtirseniz seve seve düzenlerim....
Bugün size sorunları fixlenmiş bir şekilde 4 envanter sistemi eklemeyi anlatacağım.
Biliyorsunuz ki ben server files üzerinde çalışıyorum bu hususta forumlarda paylaşılan sistemlerin çoğunda bug bulunuyor. Bende bu bugları fixleyerek 4 envanter sistemi ekledim. Size nasıl ekleneceğini anlatacağım. İsterseniz 5 envanter yapın isterseniz 10 envanter yapın fark etmez.
Not: İşlemleri yapmadan önce yedek almanızı öneririm. Bu sistemde bilinen sorunlar çözülmüştür. Bilinmeyen bir sorun oluştuğu zaman konu altından belirtirseniz seve seve düzenlerim....
- Whistle
- 4 envanter 4 envanter oto pot çalışmıyor 4 envanter ticaret sorunu çözümü 4 envanter yapma 5 envanter 5 envanter oto pot çalışmıyor 5 envanter ticaret sorunu çözümü 5 envanter yapma metin2 4 envanter metin2 4 envanter sorunları metin2 5 envanter sorunları metin2 envanter bugları çözümü
- Yanıt: 195
- Forum: C++ / C# / Python