- Ticaret Puanı
- 0
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Merhabalar, kendilerinden 1 adet sunucu kiraladım. Genel olarak yorumlarım;
- Kesinlikle sunucuları kaliteli hiç bir donma kasma yaşamadık.
- Filesleri çok sağlam ve güzel isterseniz direk kullanabilirsiniz, isterseniz alt yapı olarak kullanıp kendi düzenlemelerinizi yapabilirsiniz.
- Teknik destek ekipleri çok iyi çalışıyor herhangi bir sorun veya arıza durumunda hızlıca müdahale edip çözüyorlar.
Genel olarak çok memnunum umarım uzun yıllar kendileri ile çalışırız. Özellkle Cem Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim bu zamana kadar çalıştığım en ilgili hosting firması, iyi yerlere geleceklerdir.
EnesOfficial;1087307354 demiş ki:Vds makine alımı yaptım çok güzel ilgileniyorlar bir sorun yaşamadım ilgi çok iyi hızlı cevap alabiliyorsunuz takıldığınız yerlerde kesinlikle şiddet ile tavsiye ederim makineleri hızlı performansları ve uploadları başarılı Hayırlı müşteriler dilerim
Theuni;1087535365 demiş ki:Çok hosting firması ile çalışmış birisi olarak söylüyorum, gerçekten çok nazik ve her konuda yardımcı olan bir firma, kesinlikle ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Gördüğüm ender firmalardan düşünmeden çalışabilirsiniz. Teşekkür ederiz bu kalite için
1 aylık alındı, hızlı teslim edildi. Samimi ve içten biri kendisine teşekkür ederim
Kaliteli hizmet hızlı teslimat
Gerçekten çok hızlı bir ekip kaliteli hizmet hızlı teslimat <3 Saphire2
Son düzenleme: