Kardo buttonlar değişti köle şeritleri değişti arka plan eklendi sade bir gün yaptım zaten sizinde fikirlerinizi alarak daha güzel bişey ortaya çıkartmak için bu konuyu açtım ortada bir ikarus var olmuşken en iyisi olsunbu gui aynı duruyo valla nereler değişti
Ne gibi değişiklik mesela nasıl olmalı ?Shop çok güzel ama bence search penceresinin komple değişmesi lazım.
Arama yapıldığında bulunan itemlerin adetini arttırabilirsin mesela, butonları yeniden boyutlandırıp, alışveriş yaparken oyuncunun gerek duymadığı bilgileri gizleyip daha fazla item görünmesini sağlamak iyi olabilir. Biraz daha büyük bir alan kısacaNe gibi değişiklik mesela nasıl olmalı ?
Arama yapıldığında bulunan itemlerin adetini arttırabilirsin mesela, butonları yeniden boyutlandırıp, alışveriş yaparken oyuncunun gerek duymadığı bilgileri gizleyip daha fazla item görünmesini sağlamak iyi olabilir. Biraz daha büyük bir alan kısaca
Dediğin mantığı anladım ona uygun küçük bir Result_item_box tasarladım.
20130 eklentisini görüntüle
Fakat çözümleyemediğim şey RESULT_ITEM_VIEW_COUNT xrange döngüsü ile alt alta sabit sıralanıyor bunu yan yana 4 sıra halinde daha sonra altına doğru devam edicek şekilde pozisyonlandıramadım.
20131 eklentisini görüntüle
aklımdaki fikri altta ok ile göstermeye çalıştım pek anlaşılır olmadı sanırım ama kısaca anlatacak olursam soldaki min.seviye max seviye simya kuşak derecelendirmesini falan kaldırıp en üste yan yana sıralancak şekilde pozisyonlandırıp orta kısım boş kalıcak ve o boşluğa item view bölmesi sıralanacak. İtem arama kapasitesi daha rahatlıcak ve genişleyecek..
20132 eklentisini görüntüle
dediğin mantıklı fakat birşey farkettim scrollbar ile pazardaki her item gözükmüyor anasayfada (arandığı taktirde`de) eminim buna kimse dikkat etmemiştir. Bunun için page_count fonksyionu eklenmeli scrollbar kaldırılıp sayfa şeklinde ilerlerse sorun kalmaz gridli ikarusta page_count şeklinde fakat ikisinin python kodlaması o kadar farklı ki işin içinden çıkılmıyorFiltreleme seçeneklerini pencerenin üstüne alıp itemleri alt kısıma almak güzel olabilir, ya da şunu düşünebilirsin, fikir vermek açısından. Filtreleme öğeleri yerine sadece itemin ismini yazdığımız box ve search ve temizleme ikonlarını burada tutup, geriye kalan tüm filtreleme seçeneklerini ek bir butonla açılan detaylı filtreleme penceresi gibi bir pencereye taşıyabilirsin. Bu da bir seçenek olabilir.
evet çok önemli özellikler değil fakat oyunun yapısına göre kullanım alanları olabilir aslında. Düzgün çalıştığı sürece ekstra özellik olmasının pek bir zararı olmaz bence.Mesela ben ikarus offlineshop ekleyecek olsam teklif müzayede açık arttırma gibi (kendimce saçma olan) şeyleri kaldırırım. Direk eski mantık pazar kur, ara ve satın al başka söze gerek yok.
Kardo sen herşeyin en sadesini seven insansın ama metinlere katrilyon vuruyorsunMesela ben ikarus offlineshop ekleyecek olsam teklif müzayede açık arttırma gibi (kendimce saçma olan) şeyleri kaldırırım. Direk eski mantık pazar kur, ara ve satın al başka söze gerek yok.
Yok canım ben hayatım boyunca metinlere katrilyon vurduğumu hatırlamıyorum. Ben kendi şahsi fikrimi söyledim.Kardo sen herşeyin en sadesini seven insansın ama metinlere katrilyon vuruyorsun
Müzayede açık arttırma gibi şeyler emek sunucularda iş görür gibi sanki bende emek files üzerine çalıştığım için bıraktım. Kısacası bu sistemler files yapısından yapısına değişebilir bence.
İkinci resimde süre kısmını uzat bence
Kesinlikle katılıyorum da Python olunca insan bunalıma giriyo bide uiscript taraflı olsa debug modda guiler basit hazırlanıyor da bu şekilde kontrol için sürekli oyuna gir çık yapmak gerekiyor sj o yüzden bitti gittiye getirdim ikinci tarafı üzerinde durucam biraz dahaİkinci resimde süre kısmını uzat bence